Întrebări frecvente:

Cine poate beneficia de reducerile Mclub?

Programul Mclub este destinat tuturor clienților Moldcell. Încă nu ești cu noi? Vezi aici, cum poți trece la Moldcell, fără să-ți schimbi numărul din altă rețea.

Cum pot primi codul de reducere?

Pentru a primi codul de reducere, trebuie sa fii, înainte de toate, înregistrat în programul Mclub, pe www.moldcell.md/mclub. După înregistrare, vei alege oferta dorită și vei selecta opțiunea Cumpără. Te rugăm să verifici, înainte de cumpărare, dacă oferta dată are sau nu careva restricții sau cerințe speciale. După confirmarea cumpărăturii, de pe contul tău se va extrage suma de 0.5 lei pentru produsul Mclub, iar apoi vei primi un SMS cu codul reducerii tale.

Am primit codul reducerii prin SMS. Cum îl folosesc mai departe?

Când mergi la localul partenerului Mclub pentru care ai primit reducerea, anunță angajații localului respectiv că ești membru Mclub și ai cod de reducere, de care ai vrea să beneficiezi. Prezintă acest cod înainte de a ți se oferi nota de plată.

Ce fac, dacă nu mi se oferă reducerea?

Dacă ai respectat toate condițiile ofertei și ai prezentat codul reducerii până a ți se oferi nota de plată, dar partenerul a refuzat să-ți ofere reducerea, contactează-ne la numărul 9900 (apel gratuit) sau scrie-ne la mclub@moldcell.md

Cât timp este valabil codul reducerii?

Partenerii Mclub stabilesc termenul de valabilitate a codului de reducere și limita stocului în cadrul ofertei.

Cum aflu detaliile ofertei?

Sub rubrica Detalii promoție, pe www.moldcell.md/mclub, vei găsi și pagina partenerului ce oferă reducerea, cu o scurtă descriere a acestuia și datele de contact. Pentru informații suplimentare, poți contacta partenerul direct.