Moldcell

iPhone 6S

Din momentul în care începeţi să îl folosiţi, știţi sigur că nu aţi mai simțit niciodată ceva la fel. Cu o singură apăsare, 3D Touch Vă permite o mulțime de lucruri. Live Photos Vă aduce la viață amintirile, într-un mod unic. Și acesta este doar începutul.

3D Touch. Noua generație multi tasking

iPhone 6S este primul smartphone care introduce funcţia Multi-Touch, schimbând pentru totdeauna modul în care experimentăm tehnologia.

Cu 3D Touch puteți face lucruri care n-au mai fost făcute niciodată. Funcția detectează forța cu care apăsaţi pe ecran, permițându-Vă să faceţi lucrurile esențiale mai rapid și mai simplu. În plus, Taptic Engine trimite feedback imediat, sub forma unor vibrații subtile.

Poze de 12MP. Înregistrare 4K și Live Photos

Cea mai populară cameră din lume este acum mai performantă ca niciodată. Echipată cu 12 megapixeli și tehnologie iSight, camera surprinde întotdeauna instantanee detaliate și înregistrează videoclipuri la calitate 4K, adică de 4 ori rezoluția unui videoclip FullHD 1080p. De asemenea, iPhone 6S introduce funcția LivePhotos, ce surprinde momentele dinainte și de după poză, pe care o animează ori de câte ori doriţi.

Procesor A9

Procesorul personalizat A9 pe 64 de biți optimizează cu până la 70% viteza și performanțele generale și cu până la 90% performanțele grafice în jocuri și aplicații.

Design revoluționar. Acum și mai avansat

Carcasa iPhone este fabricată dintr-un aliaj nou de aluminiu de tip 7000, acelaşi folosit în industria aeronautică, iar ecranul este mai rezistent, cel mai durabil folosit vreodată la un smartphone. În plus, avem şi o nouă culoare, rose-gold, care se alătură celor existente: space grey, auriu şi argintiu.

4G LTE Advanced. WiFi mai rapid

Capabilităţile lui iPhone 6S Vă permit să experimentaţi viteze 4G de două ori mai mari decât generaţia anterioară prin 4G LTE Advanced şi este compatibil cu mai multe frecvenţe LTE decât orice alt smartphone. Iar când sunteţi conectat la o reţea Wi-Fi, iPhone 6S Vă permite să navigaţi pe Internet sau să descarcaţi aplicații cu viteze aproape duble.

iOS 9. O experiență incomparabilă

iOS 9 este cel mai avansat, mai inteligent şi mai sigur sistem de operare mobil din lume. Noile aplicaţii puternice şi îmbunătăţite din întregul sistem îl fac mai deştept şi mai util ca niciodată. Integrarea iOS 9 cu elementele hardware face ca totul să funcționeze la parametri extraordinari.

Preţ disponibil

Model Preț inițial Plată lunară Contract (luni)
iPhone 6S 16 GB 1 leu 1100 lei 18
iPhone 6S 16 GB 5000 lei 750 lei 18
iPhone 6S 64 GB 1 leu 1250 lei 18
iPhone 6S 64 GB 5000 lei 900 lei 18

Ofertele în rate sunt disponibile abonaților Business existenți cu Abonament mai mare de 300 lei.

Pentru a obţine telefonul, contactaţi persoana responsabilă de compania Dvs. sau sunaţi la (022) 206 060. Oferta este valabilă în limita stocului.