Business Combo – soluții practice la pachet

Moldcell vine cu o soluție inteligentă pentru afacerea Dvs. Indiferent de domeniul în care vă desfășurați activitățile, numărul de angajați sau resursele financiare pe care le alocați pentru comunicare avem soluția în care se poate regăsi oricine – Business Combo.

Cu pachetul pentru abonații corporativi Business Combo aveți libertatea să vă ajustați serviciile pe care le veți utiliza, cât și prețul abonamentului. E simplu, comod și eficient!

Pachetul include 10 ore de convorbiri la doar 100 lei cu toate numerele din Moldova, la care puteți să adăugați 4 opțiuni a câte 60 lei fiecare, în dependență de necesitățile Dvs:

  • 500 SMS
  • 1 GB trafic internet
  • 40 minute internaționale (valabile pentru zona 1 și 2)
  • 40 minute Roaming

Minutele în Roaming sunt disponibile pentru apeluri de intrare, iar opțiunea nu se auto-prelungește în fiecare lună, ci doar în lunile pe care le solicitați.

Grăbiți-vă, acum aveți posibilitatea să decideți atât costul, cât și serviciile incluse în pachetul Dvs. corporativ. Alegeți Pachetul Business Combo la 100 lei, pe care puteți să-l ajustați folosind 1, 2, 3 sau toate 4 opțiuni adiționale.

Moldcell Business – Soluții inteligente pentru afaceri de succes