Samsung Galaxy S8

Unbox your phone

Galaxy S8+

de la 17 500lei

Detalii ofertă

Galaxy S8

de la 15 500lei

Detalii ofertă

Culori disponibile: Midnight Black, Orchid Gray, Gold

Îţi prezentăm uimitorul Infinity Display

Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 și S8+ începe din interior. Am regândit fiecare componentă a telefonului pentru a depăşi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar conținut, fără ramă. Este cel mai mare și mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. În plus, este ușor de ținut în mână.

Design

Fără margini

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capăt la altul, care continuă dincolo de marginile telefonului, formând o suprafață fină, fără asperități sau muchii. Este sticlă pură, neîntreruptă. Acoperă întreaga parte frontală a telefonului, îmbinându-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

Cameră

O cameră foto potrivită pentru orice moment

Surprinde viaţa aşa cum este în realitate pe camerele Galaxy S8 și S8+. Camera din spate de 12 MP și cea frontală de 8 MP sunt atât de rapide și precise, încât nu vei pierde niciun moment, fie zi, fie noapte.

Securitate

Securitate imbatabilă

Privirile indiscrete nu sunt o problemă atunci când foloseşti scanarea irisului cu Galaxy S8 și S8+. Irisul are un model unic și este aproape imposibil de replicat. Astfel, prin scanarea irisului, telefonul tău și conținutul acestuia sunt disponibile doar pentru tine. Iar când vrei să-l deblochezi foarte repede, recunoaşterea facială este cea mai bună opţiune.

*Irisul este partea colorată, inelară a ochiului tău.

Performanță

Mai rapid, chiar și în ploaie

Îți folosești telefonul aproape tot timpul. De aceea, Galaxy S8 și S8+ au integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid, puternic și crește eficiența bateriei. În plus, există posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare și îl poţi folosi chiar şi în condiţii de ploaie și praf datorită standardului IP68.

Inteligență artificială

Faceți cunoștință cu Bixby

Bixby schimbă complet modul în care interacționezi cu telefonul. Este un asistent personal care înțelege cuvintele rostite, textul și tastarea, astfel încât nu vei fi niciodată limitat la un singur mod de comunicare. De asemenea, schimbă complet modul în care cauți. Nici măcar nu e nevoie să întrebi, poți să-i arăţi lui Bixby ce vrei, deschizând aplicația camerei. E foarte uşor de folosit.

*Funcţiile Bixby diferă în funcţie de ţară

Accesorii

Energie și stil

Păstrează bateria smartphone-urilor Galaxy S8 și S8+ mereu încărcată şi scoate-ţi în evidenţă stilul prin colecția de accesorii atent selectată.





Încărcător Wireless