Privacy

Datele cu caracter personal
într-o societate informațională

25 octombrie, 2017
Tekwill, sala Imaginarium

10:00

  • Diana Buciușcan

    Responsabil de Protecția Datelor cu Caracter Personal, Moldcell

  • Serghei Uzun

    Responsabil de securitatea informațională, Moldcell

  • Sergiu Bozianu

    Șef Adjunct Direcția Generală Supraveghere și Conformitate

  • Zoia Cojocari

    Consultant Superior Direcția Relații Externe și Integrare Europeană

Compania Moldcell, în parteneriat cu Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova, Vă invită la un eveniment dedicat protecției datelor cu caracter personal.

Consumatorii din întreaga lume sunt preocupați de ceea ce cunosc autoritățile și companiile despre ei și de modalitățile de protecție a datelor cu caracter personal. Clienții ne încredințează datele lor personale și confidențiale. A face față încrederii acordate, respectând și protejând această informație, este esențial pentru compania noastră. Moldcell păstrează cu mare grijă confidențialitatea datelor și le utilizează strict în scopuri, necesare pentru a-și îndeplini sarcinile de muncă într-un mod corespunzător. 

Cea dintâi parte a seminarului va cuprinde prezentarea reglementărilor legale în materie de protecție a datelor cu caracter personal, a principiilor de care trebuie să se țină cont, a obligațiilor ce revin companiilor de telecomunicații și a drepturilor subiecților. Veți afla, din perspectiva companiei Moldcell, ce înseamnă date personale (număr de telefon, email) și cum asigurăm protecția acestora. 
A doua parte a seminarului va prezenta tendințele internaționale în acest domeniu, măsurile concrete și instrumentele utilizate pentru securitatea informațională a datelor în viața de zi cu zi.
 

Înregistrare la eveniment