Divertisment

Română

Târg de Post - ”Activ, Eco, Sănătos”

27 martie 2016

VEGAN SHOW vă invită la cea de-a treia ediție!
În Postul Mare din acest an evenimentul nostru special și delicios vă așteaptă cu familia și prietenii pentru a vă menține spiritul ACTIV, ECO, SĂNĂTOS.
Târgul gastronomic vă așteaptă cu produse multe și speciale pe care doar aici le puteți găsi toate în același loc.
O să vă bucurați de Teatrul Gastronomic, tratamente naturiste, activități sportive, jocuri pentru copii, catering mobil și ateliere tematice.

„Untitled” lа Sunday Cinema

22 noiembrie 2015

Duminică, pe 22 noiembrie 2015, la ora 20:00, te invităm la Moldcell Sunday Cinema, la un film bun în T5 Art Cluster, de pe str. Vlaicu Pârcălab 45, or. Chișinău.

„Untitled” este o producție de Jonathan Parker din 2009. Lumea artei contemporane e într-atît de diversă, că deseori e destul de complicat de a găsi o denumire unei capodopere de artă în acest tontext. O istorie comică despre relația unei galeriste din Chelsea cu un compozitor avangardist visător și lumea artei contemporane ce ii înconjoară.

Filmul este în limba engleză, cu subtitrare în română.

Festivalul Filmului Suedez, ediția a 3-a

11 martie 2015 - 15 martie 2015

Suedia este o țară care, prin dezvoltarea propriului stil foarte distinct, lasă amprente asupra cinematografiei europene încă de la nașterea cinematografului.

Talentul suedez, cu sprijinul Ambasadei Suediei, Moldcell și a altor câțiva parteneri , ajunge în Moldova la Festivalul Filmului Suedez, al 3-lea an consecutiv. De această dată, însă, festivalul va fi condimentat și de participarea Finlandei, prin proiectarea unui film finlandez.

Te aşteptăm cu drag

Semifinala III Moldova are Talent

19 decembrie 2014

Sunt 5 cumetri de pe malul Nistrului, din Doroțcaia și se numesc „Nistrenii”. Au ieșit în scenă cu un bucium, o chitară, un saxofon, tobe, o drâmbă, acordeon și un pieptene verde. Au făcut niște „acrobații muzicale”, de la muzică populară moldovenească, la legendara „Final Cowntdown” și „Gaz gaz gaz-ul” lui Goran Bregovic. Ne-au cântat și încântat urechile, ne-au bucurat ochii și au plecat. Prestația lor a fost, probabil, cea mai vie şi nebunatică de la „Moldova are Talent”, sezonul II.

Pagini