Moldcell Plugged IN cu Gândul Mâţei, impresii

Mar, 10/03/2015 - 12:20 -- Ion Faina
10 martie 2015
Română

Iarna nu mai e în curte, iar primăvara ne face să vrem să ne întindem după o riglă galbenă și un creion verde și să tragem o linie perioadei iubărețe din Moldova. Februarie a fost o luna plină de concursuri și cadouri pentru cei îndrăgostiți și un extraordinar concert de lansare a noului album Gândul Mâței, de Dragobete. Сâteva impresii din acea seară, le găsiți în rândurile de mai jos. Sunt emoțiile artiștilor și a fanilor adunați la teatrul „Eugen Ionesco” pentru a petrece 2 ore de timp frumos.

Nicu Tărnă și echipa:

Am gândit și compus albumul „Generatia în blugi” timp de aproape 5 ani. S-au făcut multe schimbări în aranjamente și text în tot acest răstimp și uite că în aprilie 2014, împreună cu Moldcell, am reușit să scoatem mult-așteptatul CD.

Pe 21 februarie 2015, la Teatrul „Eugen Ionesco” a avut loc, așa-zisul botez al albumului. Sala teatrului și spectatorii au fost exact așa cum am vrut noi să fie. 21 februarie a fost o seară cu o atmosferă ca acasă, cu spectator rafinat și „cu cei 7 ani de-acasă”, cu muzică bună, multă poezie și dragoste.

Moldcell ne-a asigurat locația cu o scenă bună și toate necesare pentru un concert profesionist și de calitate.

Sunetul și lumina au fost pe măsura așteptărilor atât a noastră cât și a spectatorilor, fără înghesuială „gălăgie” – un fel de confort superb auditiv și vizual. Sunt absolut convins că în acea seară de sâmbătă, în ajun de Dragobete, cel puțin jumătate de din musafirii noștri, timp de câteva ore au fost fericiţi. Și vreți să știți de ce? Pentru că atât noi, cât și ei, SUNTEM GENERAȚIA ÎN BLUGI!

Iurie

Vă mulțumim pentru o seară frumoasă și o atmosferă degajată. Încărcătura emoțională transmisă prin melodiile „Gândul Mâței ” s-a conectat perfect cu gândul celor prezenți la eveniment.  Iar după părerea mea, principalul nostru gând a fost să fim mai buni și să dăruim mai multă dragoste.

Alexandra

Am ieșit de la concert cu emoții pozitive și dispoziție bună. Nu sunt un fan înrăit al „Gândul Mâței”, dar mi-a plăcut concertul, sunetul a fost puternic, pe alocuri foarte puternic, a fost bine organizat, am putut să ne deplasăm ușor prin sală.

Merci încă o dată pentru concert ! Mai așteptăm evenimente marca „Unplugged” sau „Plugged-in”.

Diana

Știi, deseori se întâmplă ca atunci când trăiești emoții foarte tari, să îți fie foarte greu să găsești cuvintele potrivite pentru a descrie ceea ce simți.

Acest lucru mi s-a întâmplat. Am trăit o furtună de emoții ce au durat 2 ore. Valul muzicii m-a acoperit până la creștet și mi-a făcut pielea de găină, așa că mi-am copiat piesele în telefon și deja de 3 zile „Gândul mâței” este cu mine.