Concert „Voila Viola” Chişinău Youth Orchestra - impresii

Lun, 20/07/2015 - 16:32 -- semseoadmin
20 iulie 2015
Română

În faţa unui public relaxat și deschis, vineri pe 17 iulie, în parcul Dendrariu a avut loc un superb concert de viole „Voila viola” cu „Chișinău Youth Orchestra”, pregătit și condus de Cristian Andriş (România).

Tandre și învăluitoare, fascinante și pline de forță și expresivitate, violele tinerilor au arătat că pot îmblânzi orice formă de muzică și că muzica nu are limite. De la Bach, Bela Bartok până la Michael Jackson, Coldplay și Nirvana s-a dat valoare și stil aparte fiecărei piese interpretate.

Evenimentul a fost parte din călătoria muzical – culturală din proiectul de vară 2015 „Urmează-ți pasiunea”. Până în data de 15 august 2015, în cadrul proiectului vor mai fi organizate o serie de concerte și evenimente cu invitați speciali si maeștri remarcabili. Pe lângă concertele din Moldova, sunt programate concerte în România și Germania.

Mulțumim publicului că au venit și că au fost extraordinari, au aplaudat la scena deschisă și au privit cerul pe iarbă și perne moi.

Mulțumim Chișinău Youth Orchestra că au făcut să vibreze toate corzile inimii celor prezenţi și au făcut seara să fie una magică.