Moldcell

Cartela

La Cartelă ești liber în acțiunile și mișcările tale, dar și comunici exact atât cât ai nevoie.

  • Nu semnezi un contract
  • Nu achiţi nici o plată lunară obligatorie
  • Numărul este activ întotdeauna
  • Banii din cont rămân chiar dacă nu au fost utilizaţi timp de o lună, două și mai  mult
  • Tu decizi  dacă ai nevoie de mai mult sau mai puțin credit, într-o anumită perioadă și tot tu decizi când vrei să-ți achiți serviciile
  • Poți utiliza Internet fără extra costuri exagerate. La noi sigur îți găsești un pachet Internet care ţi se potriveşte perfect.
  • Comunici cu până la 5 numere Preferate la jumătate de preț în comparație cu tariful pentru apelurile naționale. Creează-ţi o listă cu maxim 5 numere pe care le apelezi cel mai des. Pentru activare/dezactivare sau modificarea listei, formează *222*2*3#ok şi alege operaţiunea dorită.

Planul tarifar de bază Cartelă Moldcell

Apeluri naționale 1,99 lei/min
SMS sau MMS național      0,99 lei/1 SMS sau 1 MMS
SMS internațional 1,99 lei/1 SMS
Număr Preferat 0,99 lei/min

***
Detalii despre planul tarifar Tarif Unic, retras din vânzare, află aici.
Detalii despre planul tarifar Cartelă Moldcell pentru regiunea Nord, află aici.
Detalii despre planul tarifar Cartelă 50 aici.
Detalii despre planul tarifar Cartelă 50 de Crăciun, află aici.

url(http://www.moldcell.md/files/background/20140609_231_0_0_0.jpg)

Noi credem că la Cartelă totul trebuie să fie simplu și avantajos.

Cu noua Cartelă 30, cu doar 30 lei, utilizezi toate serviciile Moldcell chiar din momentul în care introduci cartela SIM în telefon.


Opțiunea ”100 lei în cont”

Activează opțiunea „100 lei în cont” și comunică național prin apeluri, SMS, și stai pe Internet de trei ori mai mult, fără cheltuieli adiționale. 

Odată activată, opțiunea este valabilă 15 zile, timp în care tu decizi cum comunici, pentru că ai toate serviciile – Internet, apeluri și SMS naționale – disponibile spre utilizare concomitent, ca să-ți configurezi oferta pe placul tău.

Cum activezi?

  • trimiți un SMS cu orice conținut la 333, sau
  • tastezi *303#ok în meniu
  • în scurt timp vei primi un mesaj de confirmare a activării

Serviciile din cadrul ofertei se tarifează conform următorului plan tarifar: 1,99 lei/1 minut național; 0,99 lei/SMS sau MMS național; 1,99 lei/SMS internațional; 4,99 lei/minut internațional (zona 1). Tariful pentru Internet ca lumea 3G/4G este standard.
Notă: Din 10 martie 2017 vor fi modificate tarifele standard pentru apeluri internaționale. Detalii aici

Cei 100 lei oferiți reprezintă o reducere de 70% la utilizarea traficului Internet, apelurilor și SMS naționale. Suma de 100 lei oferită în cadrul opțiunii nu poate fi folosită pentru activarea pachetelor adiționale. Din momentul activării opțiunii „100 lei în cont”, bilanțul contului tău va constitui „0,01 lei” și primești beneficiul de a utiliza servicii din cei 100 lei primiți.

Dacă ai mai multe opțiuni active, cele care expiră primele vor fi utilizate în mod prioritar.

Opțiunea poate fi activată ori de câte ori ai nevoie, în cazul în care soldul minim în contul de telefon este de 30 lei. După expirarea termenului de 15 zile din momentul activării acesteia, tarifarea serviciilor Moldcell va avea loc la preț standard.

Oferta este valabilă pentru abonații noi Cartelă.

url(http://www.moldcell.md/files/background/main_page_info_cartela_30_ro_0.png)

Sărbătorile sunt pentru a dărui. Alege Cartelă 30 de Crăciun, unde ai totul inclus ca să comunici divers!

Ai 30 lei în cont pe care să-i utilizezi pentru toate serviciile Moldcell. În plus, chiar din momentul activării cartelei SIM, prin expedierea unui SMS cu orice text la numărul 2017, primești suplimentar:

- 10 000 minute în rețea

- 10 000 MB trafic Internet, disponibil în 4G

Minutele și MB oferiți suplimentar sunt valabili 15 zile.

Din momentul activării minutelor și MB oferiți suplimentar, precum și la expirarea acestora, serviciile se oferă conform Planului tarifar de bază Cartelă Moldcell.

Oferta este valabilă pentru abonații noi si abonații portați la Cartelă 30 de Crăciun.


Condițiile ofertei:

-  10 000 min în rețea + 10 000 MB oferiți suplimentar se alocă lunar, timp de 1 an, în tranșe egale a câte 833 minute în rețea + 833 MB trafic Internet.
-  Minutele și MB oferiți suplimentar se alocă în prima zi a fiecărei luni, la reîncărcarea contului cu minim 50 lei în luna precedentă.
-  Minutele și MB suplimentari sunt valabili 15 zile și se vor utiliza în mod prioritar. La activarea unică după data de 15 a lunii, minutele și MB supliementari sunt valabili doar până la sfârșitul aceleiași luni.
-  Minutele și MB suplimentari nu pot fi utilizați în Roaming și nu se transferă pentru luna următoare.
-  Pentru a beneficia de minutele în rețea și traficul Internet oferit suplimentar, este necesar să utilizezi lunar servicii Moldcell din suma reîncărcării lunare (50 lei).

 

url(http://www.moldcell.md/files/background/cartela_30_slider_ro_page_0.png)