Moldcell

Despre companie

Violet

Scop şi Valori

Scopul nostru este să ridicăm Moldcell la nivelul următor și să devenim o Companie de Telecomunicații de Nouă Generație. Pentru a dezvolta afacerea noastră și pentru a rămâne motivați în activitatea noastră zilnică, trebuie să fim cu adevărat utili clienților noștri. Acest lucru este formulat în scopul nostru și ne arată cum vom ajunge să atingem aceste obiective:

Bringing the world closer – on the customer’s terms

Pentru a ajunge acolo, avem un set de valori care ne ghidează acțiunile noastre. Valorile noastre reprezintă busola care ne arată cum să acționăm și cum ar trebui să ne comportăm în lucrul nostru de zi cu zi.  

Îndrăznim să:

  • Inovăm, împărtășind idei, asumând riscuri și învățând în continuu
  • Fim în top, conlucrând cu clienții noștri și acceptând noi provocări
  • Vorbim deschis, exprimându-ne opiniile și chestiunile care ne preocupă 

Avem grijă de:

  • Clienții noștri, oferind soluții adaptate la necesitățile lor
  • Colegii noștri, fiind cooperanți, respectuoși și onești
  • Lumea noastră, acționând cu responsabilitate și în conformitate cu standardele etice

Simplificăm:

  • Executarea, adoptând decizii ușor implementabile și realizându-le cu rapiditate
  • Lucrul în echipă, prin comunicare transparentă, colaborare activă și împărtășirea experiențelor

Operațiunile noastre, prin procese eficiente și asumarea clară a responsabilităților. 

Grupul Telia Company


    
Moldcell face parte dintr-o familie mare de operatori GSM.

FINTUR HOLDINGS – Olanda

Fintur Holdings BV a fost fondată în Olanda. Pachetul de control al Fintur Holdings BV îl deţine unul dintre cele mai avansate grupuri de telecomunicaţii mobile din lume – Telia Company (74%), care a fost creată în urma fuzionării a 2 companii Telia (Suedia) şi Sonera (Finlanda). Restul acţiunilor sunt deţinute de Turkcell. Fintur Holdings BV devine un holding puternic în regiune cu investiţii în servicii GSM, internet şi alte tehnologii moderne. Acţionarii Fintur continuă să fie în fruntea pieţei prin investirea capitalului în soluţii de ultimă oră.

Conform poziţiei Fintur, extinderea bine planificată este un element cheie în creşterea cifrei de afacere. În acelaşi timp, Fintur este acţionarul mai multor operatori internaţionali de telecomunicaţii.

Companiile acţionare ale Fintur sunt:

TELIASONERA – Suedia, Finlanda, Norvegia, Danemarca

Din punct de vedere al numărului de consumatori, Telia Company este cel mai mare operator al Suediei şi Finlandei, al doilea după mărime în Norvegia şi al patrulea operator în Danemarca. Telia Company, de asemenea, este cel mai mare furnizor de servicii de date şi voce în regiune şi deţine poziţia de lider în Suedia şi Finlanda, şi poziţii semnificative în Danemarca. Mai mult, Telia Company este cel mai mare operator în regiunea baltică, cu operaţiuni consolidate de telefonie mobilă şi fixă în Lituania, Letonia şi de telefonie mobilă în Estonia. 
web site

TURKCELL – Turcia

Turkcell este operatorul lider al telefoniei mobile în Turcia. La 1 iulie 2004, Turkcell numără aproximativ 20 milioane de consumatori. Turkcell oferă o acoperire teritorială care cuprinde 99.9% din populaţia oraşelor mai mari de 10 000 locuitori, de asemenea, în cele 81 oraşe mari, în principalele regiuni turistice şi pe străzile şi arterele rutiere interurbane. 
web site

Companiile afiliate Fintur Holdings:

AZERCELL – Azerbaidjan

Fiind operatorul GSM lider pe piaţa din Azerbaidjan, Azercell, după fondarea sa în 1996, s-a dovedit a fi şi unul din cei mai de succes operatori GSM în ţările CSI. Managementul inovativ îmbinat cu experienţa Fintur, au permis companiei Azercell să devină lider pe piaţa telefoniei mobile în Azerbaidjan. 
web site

GEOCELL – Georgia

Geocell, un proiect internaţional al Fintur-ului, a fost infiinţat în Republica Caucaziană Georgia. Fiind pionier pe piaţa GSM, cu infrastructură de reţea dezvoltată, Geocell are scopul ambiţios de a deveni lider pe piaţa telecomunicaţiilor mobile din Georgia. 
web site

Kcell – Kazakhstan

Kcell reprezintă prima întreprindere a Fintur în Asia Centrală. După numărul de abonaţi, Kcell este cel mai mare operator celular în Asia Centrală. Poziţia unicală a companiei Kcell prezintă un important potenţial de creştere pentru Fintur.
web site

UCELL – Uzbekistan

Compania Ucell s-a stabilit definitiv pe poziţia de lider în domeniul telecomunicaţiilor încă în 1998, odată cu implementarea, în premieră, a serviciului Roaming în Uzbekistan. De atunci, operatorul continuă să-şi surprindă abonaţii cu servicii inovative.

Moldcell a intrat pe piaţa din Moldova în 2000, devenind unul din jucătorii ei de frunte, influenţând pozitiv dezvoltarea infrastructurii informaţionale a ţării, impulsionând lansarea unor domenii de afaceri conexe telecomunicaţiilor, aducând contribuţii substanţiale la bugetul de stat, abordând cu responsabilitate fenomenele sociale cu care se confruntă populaţia ţării, susţinând patrimoniul şi valorile noastre culturale....

“A FI ÎN FRUNTE” înseamnă pentru noi RESPONSABILITATE în faţa clienţilor, acţionarilor, partenerilor şi comunităţii în care activăm.
    
Telecomunicaţiile joacă un rol determinant în evoluţia economiei unei ţări prin facilitarea accesului populaţiei la informaţie, reducerea costurilor, sporirea eficienţei comunicării. Iar evoluţia economiei aduce progresul întregii societăţi.  
    
Credem în valorile dezvoltării durabile a afacerii, bazate pe etică şi transparenţă, credem că putem contribui la crearea unei lumi cu oportunităţi mai bune. De aceea, am integrat valorile RSC (de Responsabilitate Socială Corporativă) în strategia noastră de dezvoltare şi activitate. Credem că doar respectarea şi promovarea unei afaceri corecte va duce la prosperarea sectorului şi ţării în care activăm.  
    
Utilizăm tehnologiile în serviciul comunităţii, iniţiem parteneriate sociale în domenii-cheie (educaţie şi sănătate), susţinem cultura şi arta locală, avem o clară poziţie pro-ecologică.
    
Din anul 2006, facem parte din Reţeaua Pactului Global în Moldova, cea mai largă iniţiativă de responsabilitate socială corporativă din lume lansată şi promovată sub egida Organizaţiei Naţiunilor Unite.   
    
Astăzi, dorim să comunicăm rezultatele pe care le-am obţinut şi să convingem cât mai mulţi membri ai comunităţii de afaceri din Moldova să ni se alăture.

Ambasadorul culturii

Sănătate

Ecologie

Conferinţe

Educație