Concurs SMS - „Personalități celebre”

Te provocăm să vezi ce cunoștințe ai despre personalitățile marcante ale omenirii, despre actori, savanți, sportivi, oameni politici, cântăreți sau chiar familii regale.

Participă în concursul „Personalități celebre”, expediind un SMS cu textul „RO” la numărul 505 și poți câștiga un Laptop Lenovo IdeaPad L8049, G50-70G Slim, o tabletă Lenovo Yoga 8 sau unul din cele 3 smartphone-uri performante Lenovo! Iar dacă ai expediat mai mult de 30 de mesaje și nu ai reușit sa câștigi, vei primi cadou câte 5 MB și 5 SMS-uri în rețea, pentru fiecare mesaj expediat.

Odată înregistrat, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte. Dacă dorești să primești întrebările în limba rusă, expediază „RU” la 505. Nu există limite de timp în oferirea răspunsului. Poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită sau poți sa continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare. Pentru fiecare răspuns corect, primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări de a răspunde corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr. Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei. Concursul se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 28 decembrie 2014.

Regulamentul concursului - aici.

Informații cu privire la desemnarea câștigătorilor, dar și alte detalii importante vezi aici.

Distracție și baftă să ai!