Inedit! Afli prin SMS când camerele video fixează încălcări

Felicitări! Dacă ești șofer, ai motive de bucurie! În premieră pentru Moldova, Moldcell lansează Serviciul SMS care te informează imediat despre încălcările fixate de camerele video ce monitorizează traficul rutier. De acum încolo, vei afla în timp util despre încălcarea comisă.  

Astfel, Moldcell îți oferă acces imediat la informația fixată de camerele de supraveghere! Odată activat, pentru doar 1 leu/zi, Serviciul SMS notificare despre încălcările regulilor de circulaţie te va informa prompt, 24/24, despre încălcările comise.

Ca să beneficiezi de Serviciu e necesar doar să expediezi un SMS la numărul 9023, cu VIN Codul automobilului tău (numărul de şasiu). După verificarea datelor, vei primi o notificare cu privire la activarea Serviciului cu abonament zilnic. În cazul în care dorești să dezactivezi serviciul, expediază un SMS cu textul STOP la numărul 9023.

Însă, odată activat, nu vei mai dori să te desparți de Serviciului SMS notificare despre încălcările regulilor de circulaţie, fiindcă vei aprecia imediat posibilitate de a avea acces la informații atât de utile, direct de pe telefonul tău mobil.

Regulamentul  cu privire la utilizarea Serviciului îl găsești aici.

Moldcell - într-un pas cu necesitățile tale!