Moldcell TV – marca anului 2016

Moldcell TV și-a oficializat statutul de serviciu exclusiv la mai puțin de un an de la lansare. Acest lucru a fost confirmat la Gala Businessului Moldovenesc, în cadrul celui mai prestigios concurs național de business „Marca comercială a anului 2016″. Moldcell TV a primit trofeul „Mercuriul de Aur” la nominalizarea Debutul Anului, în categoria „Produse și servicii în domeniul tehnicii și telecomunicațiilor”.

Popularitatea serviciului Moldcell TV crește în mod constant, datorită atractivității și utilității sale deosebite, și, cu siguranță, va continua să fie așa, pentru că noi am decis să te surprindem plăcut și mai departe.

Principalul avantaj al serviciului este mobilitatea – ai acces la o colecție impresionantă de filme, seriale, desene animate și posturi TV de pe orice dispozitiv mobil, iar traficul Internet consumat este gratuit pentru abonații Moldcell.

Acest premiu este rezultatul firesc al eforturilor consistente depuse de compania Moldcell, nu doar pentru confortul clienților săi, dar și pentru a stimula dezvoltarea și diversificarea pieței de telefonie mobilă din Moldova.

Concursul „Marca comercială a anului” este organizat de Camera de Comerț și Industrie, împreună cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a RM. Concursul se desfășoară cu scopul de a spori competitivitatea mărcilor autohtone şi a contribui la sporirea profesionalismului echipelor de marketing.