Noul album Gândul Mâței, exclusiv în magazinele Moldcell

Suntem bucuroși să te anunțăm că mult-îndrăgita trupă rock „Gândul Mâței” și-a lansat oficial noul său album, realizat cu suportul Moldcell. Astfel, începând cu ziua de 10 aprilie, poți să faci rost de propriul album „Generația în Blugi” în magazinele Moldcell.

Fanii au la dispoziție o lună întreagă pentru a pune mâna pe cel mai proaspăt album al trupei. Acesta va fi disponibil doar în magazinele Moldcell și astfel, datorită exclusivității sale, reprezintă o veritabilă piesă de colecție pentru toate „generațiile in blugi”.

Albumul este o combinație echilibrată între maturitatea la care a ajuns trupa pe parcursul carierei și spiritul rebel pe care membrii acesteia l-au păstrat viu în sufletele lor, indiferent de schimbările care s-au produs în viața fiecăruia. Deși pare imposibil, maturitatea și rebeliunea au creat o simbioză perfectă în cazul celor de la Gândul Mâței. Astfel, noul album „Generația în Blugi” are toate șansele să cucerească inimile iubitorilor de muzică de toate vârstele.

Albumul „Generația în blugi” îți este oferit drept cadou, în cazul în care îți reîncarci contul în magazinele Moldcell, în perioada 10 aprilie – 10 mai 2014, cu o sumă de la 200 lei.

Grăbește-te! Ai ocazia să-ți îmbogățești colecția muzicală cu un album exclusiv semnat de Gândul Mâței, vizitând unul dintre magazinele Moldcell din țară.

De asemenea, poți să-i binedispui pe cei dragi atunci când te apelează, activându-ți un ton de așteptare cu una din melodiile disponibile de pe noul album „Generația în blugi”.

Alege melodia preferată aici.

CD-urile sunt disponibile în următoarele magazine Moldcell:

Chișinău - str. Tighina, 55; str. Alecu Russo, 2/2; str. Decebal, 139; bd. Ștefan cel Mare, 62; bd. Ștefan cel Mare, 124; bd. Ștefan cel Mare, 132; str. Aleksandr Pușkin, 32; str. Hâncești, 60/4; str. Ion Creangă, 78;  str. Arborilor, 21; str. Mircea cel Bătrân, 2/2; str. Calea Ieșilor, 2/2
Comrat - str. Lenin, 191
Edineț - str. Independenței, 106
Cahul - str. Republicii, 20/6; str. Mihai Eminescu, 18 A
Bălți - str. Vasile Alecsandri, 4; str. Ștefan cel Mare, 48
Hâncești  - str. Chișinăului, 6
Orhei - str. Vasile Lupu, 21/15