„Viața merită trăită”: pe 29 aprilie am colectat peste 92 000 lei!

Mulțumim oamenilor cu inimă mare, care ni s-au alăturat într-o zi frumoasă de sâmbătă, pentru a readuce speranța în viețile a 3 copii minunați, care luptă pentru viață: Șutova Victoria în vârsta de 4 ani, Grecu Ecaterina de 4 ani și Veh Vanesa de doar 3 luni. Suntem fericiți să anunțăm că, datorită suportului financiar Moldcell, s-a colectat suma totală, necesară pentru tratamentul micilor pacienți.

Ne-am dat întâlnire pe 29 aprilie, în 3 magazine Moldcell: de pe str. Arborilor 21, str. Pușkin 30 și str. Alecu Russo 1/1, cu familia și prietenii, care nu au uitat să aducă pușculițele pline cu bănuți, dar și bancnote.

Toți cei care au găsit timp pentru a ne vizita, au avut parte de surprize dulci. Musafirii noștri preferați, însă, au fost copiii, care veneau în grupuri mari, pentru a aduce o mânuță de ajutor celor mici, ca și ei. Toți picii au fost întâmpinați de personajele din desenele animate preferate și au petrecut cu plăcere timpul în zona de creativitate, unde au construit castele din Lego și au desenat.

Alături de prietenii noștri din AO „Salvați Viața” și alți parteneri ai proiectului, am reușit să colectăm suma de 72 103 lei (3580 lei – prin donații SMS, 50 100 lei – cu bancnote și 17 423 lei – cu monede). Restul sumei necesare pentru tratamentul celor 3 copii, în valoare de 20 050 lei, a fost completată de către compania Moldcell.

Mulțumim tuturor oamenilor generoși care au răspuns apelului de a veni în ajutor celor care au nevoie de el cel mai mult!

Despre proiectul ”Viața merită trăită”

Asociația „Salvați Viața” (www.savelife.md) activează în Republica Moldova timp de șapte ani. Până acum, datorită oamenilor cu inimă mare, au fost salvați 178 copii. Toate resursele financiare colectate de AO „Salvați Viața” sunt transferate direct în contul clinicilor unde vor fi tratați copiii. Procedurile aplicate de către AO „Salvați Viața” se reevaluează anual de către Moldcell, pentru a fi reconfirmată corespunderea lor cu standardele internaționale. Nici compania Moldcell, nici Asociația „Salvați Viața” nu percep comisioane pentru donații.

Modalități de ajutor:

Asociația „Salvați Viața”, în parteneriat cu Moldcell, propune câteva modalități de donație, rapide și simple:
1. Prin SMS la 0445 (donație de 30 lei). Serviciul este disponibil pentru abonații Moldcell, persoane fizice.
2. Prin Donații lunare programate:
- a câte 50 lei lunar, activate printr-un singur SMS cu cifra 50 la numărul 4040.
- a câte 100 lei lunar, activate printr-un singur SMS cu cifra 100 la numărul 4040.

Astfel, de pe contul tău Moldcell se va extrage lunar suma selectată, în mod automat, fără operațiuni suplimentare. Suma selectată va fi extrasă o dată pe lună, în ziua primei activări a serviciului. Poți modifica suma donațiilor automate oricând, printr-un SMS cu noua sumă dorită (50 sau 100) la 4040. Serviciul va fi dezactivat automat, dacă nu vei avea suficient credit pentru donații timp de 90 zile, de la ultima donație SMS. Serviciul e disponibil exclusiv abonaților Moldcell, persoane fizice. Pentru dezactivare, expediază un SMS cu conținutul 0 la 4040.


3. Prin transfer online. Dacă ești deținătorul unui card VISA sau Master Card (ce asigură verificarea 3D Secure), poți transfera orice sumă, din orice colț al lumii. Detalii pe www.savelife.md/donate