Smartphone ZTE Blade Vec

ZTE Blade Vec este unul dintre cele mai reuşite modele din seria Blade, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare şi continuă să cucerească teritoriu. Şi nu e deloc de mirare, doar trebuie să îl ţii câteva clipe în mână ca să îţi dai seama cât e de bun.

Pe scurt, iată câteva motive să fie în buzunarul tău.

  • Super subţire – grosimea acestui smartphone este de doar 7,8 mm. Deci, e super comd de ţinut în mână şi în buzunar. Doar să nu uiţi că este acolo. ;)
  • Două camere foto – cea de bază de 8 MP, cea din faţă de tocmai 5 MP ceea ce înseamnă multe  fotografii selfie de cea mai înaltă calitate
  • Ecran mare – 5’’este mărimea care permite vizionarea confortabilă a filmelor şi fotografiilor, citirea de articole, navigarea pe situri şi reţele sociale etc.
  • Android KitKat – despre acesta se spune „smart, simple, and truly yours”. Aici e prea mult de povestit, dar tocmai acest SO are renumita funcţie „Ok Google”. Pronunţă asta ca să lansezi căutarea vocală, expediezi mesaj, afla direcţii sau chiar pune muzică.
  • Procesor Quad Core – care va permite telefonul să fie rapid, precum eşti tu.

Te-ai convins. Atunci alege oferta potrivită.

  Preț special Plată lunară
La orice Abonament 2988 lei -
La Abonament 150, 250 sau 300 lei 1707 lei -
La Abonament 150, 250 sau 300 lei 1 leu 120 lei

În toate cazurile, poţi lua telefonul în credit. Adiţional, la Abonament 120, 250 sau 300 lei, va fi necesar de semnat o anexă adiţională pe termen de 18 luni, la orice alt abonament – 12 luni.

Te aşteptăm cu mare drag la magazinele Moldcell.