Toamna, la Moldcell, se numără… avantajele!

La Moldcell ești liber să fii TU, cu smartphone-uri 4G (2017), la cel mai bun preț în rate sau online; accesorii și gadgeturi de neînlocuit pentru o viață activă, disponibile acum la doar 19 lei lunar; multe minute și trafic Internet cu noul Abonament YOU și libertatea să-ți administrezi contul așa cum îți place, cu aplicația My Moldcell.

Fii PRIMUL cu cele mai performante smartphone-uri. Și nu oarecare, ci doar premierele acestui an. Ce zici de Samsung Galaxy J3 (2017)? Are ecran de 5”HD, cameră frontală de 13 MP, finisaj durabil de metal, fără proeminențe, și sistem de operare Android 7.0 Nougat. Principalul avantaj – prețul special, în rate: 269 lei lunar, la Abonament YOU Galaxy, care, pe lângă servicii incluse, îți aduce și un smartphone Galaxy, la alegere, cu preț redus.



Fii DIFERIT cu cel mai nou model de smartphone Huawei – Y6 (2017). Acesta vine cu ecran de 5”, cameră frontală de 13 MP și susține tehnologia 4G. Îl poți comanda online chiar acum, cu doar 2699 lei, la Abonament.

Fii DE NEOPRIT în tot ce ți-ai propus să descoperi în noul an școlar. Adună-ți propriul kit de supraviețuire în cele mai extreme aventuri, cu gadgeturi și accesorii la doar 19 lei lunar, cu Abonament YOU:

- Brățara fitness Xiaomi Mi Band 1s Pulse, rezistentă la apă și dotată cu senzor de monitorizare a ritmului cardiac, e un gadget de primă necesitate în timpul antrenamentului în sală sau în aer liber.
- Ochelarii 4smarts VR Spectator Plus, la pachet cu telecomanda Bluetooth GAMER, te vor transpune într-o altă realitate. Creează-ți propria colecție de jocuri și filme, pe care s-o savurezi din plin, la 360 de grade.
- Rucsacul urban Tucano Rapido va fi un adăpost sigur pentru laptopul tău. E modern, stilat, creat cu grijă pentru sănătatea spatelui tău. Îl poți procura în rate, iar dacă alegi să-l achiți integral, cu oferta Mclub ai cel mai bun preț din țară – doar 405 lei!
- Bateria externă 4smarts îți vine în ajutor cu „extra putere”, atunci când trebuie să faci față la timp sarcinilor de executat și să fii online atunci, când prietenii au nevoie de tine.

Fii TU și spune-i lumii întregi cine ești, pentru că ai multe minute în orice direcție și până la 30 GB trafic Internet inclus în noul Abonament YOU. Și dacă nici asta nu e de ajuns, poți activa lunar EXTRA 50 minute naționale și/sau 1 GB la doar 15 lei.  

Fii LIBER să-ți administrezi contul așa, cum vrei TU, cu cea mai utilă aplicație GRATUITĂ a momentului – My Moldcell, disponibilă pe iOS sau Android. Acum nu mai e nevoie să apelezi la Serviciul Clienți, ai totul la un click distanță, cu trafic gratuit la navigare prin aplicație. Oare poți fi mai liber de atât, dacă poți singur să:

- verifici contul,
- activezi/dezactivezi servicii,
- monitorizezi cheltuielile,

Descarcă aplicația My Moldcell chiar acum, și primești CADOU garantat în cont cu Shake & Win: minute în rețea, bani în cont, nopți nelimitate de Internet sau abonamente Moldcell TV.