iPhone 5 – start vânzări!

Cel mai aşteptat şi admirat iPhone de toată lumea e disponibil, în premieră în Moldova, la Moldcell.
În iPhone 5 s-a schimbat aproape tot: de la caracteristicile tehnice şi dimensiuni până la căşti. Astfel, noul iPhone 5 a devenit cel mai subţire şi uşor iPhone creat vreodată.

Tu poţi deveni unul dintre primii posesori ai acestui smartphone, aşteptat de o lume întreagă, la preţul de 7499 lei de la Moldcell. Iar în plus, primeşti şi tot necesarul pentru a începe comunicarea: 360 minute naţionale, 3000 MB şi 200 SMS naţionale lunar, timp de 2 ani.

Pentru a beneficia de această ofertă:

  • conectează-te/migrează la Abonament Moldcell Flexibil,
  • semnează anexa adiţională şi/sau Contractul de abonament pe 2 ani şi
  • achită 750 lei lunar, pe perioada contractuală.

Încă un avantaj!
La expirarea minutelor incluse în abonament, vei beneficia de tariful de doar 80 bani/minut pentru apelurile în reţea şi naţionale, restul serviciilor fiind tarifate conform Ofertei de preţuri pentru Abonament Moldcell Flexibil.

Ofertă valabilă pentru abonaţii fără datorii faţă de Operator. Iphone 5 e disponibil în limita stocului disponibil, în reprezentanţele Moldcell Center. Pe durata ofertei migrările nu sunt premise. Un abonat poate beneficia de 1 telefon în cadrul promoţiei. Reducerile se vor oferi lunar, pe perioada contractuală şi sunt valabile până la sfârşitul lunii de referinţă. În cazul în care acestea nu sunt utilizate în volum total, reducerile nu se vor transfera pentru luna următoare. Abonaţii, care au fost conectaţi în alte campanii promoţionale cu plată obligatorie în avans, pot beneficia de prezenta ofertă doar la conectarea cu un număr nou. După expirarea ofertei, abonatul va beneficia de condiţiile standard ale planului tarifar Abonament Moldcell Flexibil.