Fii şi tu pilotul V1 Challenge!

Cursa de super viteză V1 Challenge revine, într-o ediţie specială! De această dată, în afară de adrenalină, emoţii noi şi poftă de viaţă, renumitul campionat îţi oferă şi şansa să-ţi realizezi visul de a participa la o adevărată cursă de viteză, exact ca în filme!

Dacă până acum ai reuşit să îndrăgeşti acest show în calitate de spectator, atunci pe 28 aprilie, vei avea şansa unică să-i demonstrezi măiestria în şoferie întregii ţări!

Cursele de preselecţie vor avea loc în două etape. Interesat? Atunci înscrie-te chiar acum în cursele de preselecţie din localitatea ta, din 28 aprilie, printr-un simplu SMS la numărul corespunzător orașului tău:

Comrat – SMS la 1116
Bălţi – SMS la 1117
Chişinău – SMS la 1118

În urma curselor de preselecţie se vor determina 3 piloţi (câte 1 din fiecare localitate), care vor concura în Campionatul V1 Challenge 2013 alături de piloţi cu renume. Fii tu unul dintre ei!

Campionatul este organizat de Clubul Naţional de Autosport din Moldova, cu suportul companiei Moldcell. Costul unui SMS de înregistrare este de 50 lei, TVA inclus. Pentru detalii, accesează Regulamentul Preselecţiilor.