Moldcell

Cartelă 30 de Crăciun

Sărbătorile sunt pentru a dărui. Alege Cartelă 30 de Crăciun, unde ai totul inclus ca să comunici divers!

Ai 30 lei în cont pe care să-i utilizezi pentru toate serviciile Moldcell. În plus, chiar din momentul activării cartelei SIM, prin expedierea unui SMS cu orice text la numărul 2017, primești suplimentar:

- 10 000 minute în rețea

- 10 000 MB trafic Internet, disponibil în 4G

Minutele și MB oferiți suplimentar sunt valabili 15 zile.

Din momentul activării minutelor și MB oferiți suplimentar, precum și la expirarea acestora, serviciile se oferă conform Planului tarifar de bază Cartelă Moldcell.

Oferta este valabilă pentru abonații noi si abonații portați la Cartelă 30 de Crăciun.

Condițiile ofertei:

-  10 000 min în rețea + 10 000 MB oferiți suplimentar se alocă lunar, timp de 1 an, în tranșe egale a câte 833 minute în rețea + 833 MB trafic Internet.
-  Minutele și MB oferiți suplimentar se alocă în prima zi a fiecărei luni, la reîncărcarea contului cu minim 50 lei în luna precedentă.
-  Minutele și MB suplimentari sunt valabili 15 zile și se vor utiliza în mod prioritar. La activarea unică după data de 15 a lunii, minutele și MB suplimentari sunt valabili doar până la sfârșitul aceleiași luni.
-  Minutele și MB suplimentari nu pot fi utilizați în Roaming și nu se transferă pentru luna următoare.
-  Pentru a beneficia de minutele în rețea și traficul Internet oferit suplimentar, este necesar să utilizezi lunar servicii Moldcell din suma reîncărcării lunare (50 lei).