Moldcell

Modem 3G

Cu Internet ca lumea fără contract și fără plată lunară ești liber să utilizezi Internetul atât, cât vrei, și să-ți reîncarci contul atunci, când ai nevoie. La prețul de 399 lei, împreună cu modemul 3G, primești un număr valabil pentru totdeauna și 10 GB trafic Internet. Plus, ai un tarif extra mega avantajos de 0,10 lei per MB.

Modemul e simplu în utilizare și instalare și îți dă posibilitatea să ai Internet în peste 750 localități din toată Moldova!

După expirarea traficului inclus, vei naviga la un tarif de doar 0,10 lei/MB sau poți activa un pachet cu trafic inclus:

Trafic inclus 1 GB 5 GB
Preţ 40 lei 100 lei

Traficul oferit este valabil 30 zile.

Pentru a activa un pachet de mai sus, expediază un SMS gratuit la numărul 808 cu cifra 1 pentru pachetul de 1 GB sau cifra 5 pentru pachetul de 5 GB sau intră în meniul *888*2#. Verificarea contului se face din meniul *888#ok.

Planul tău tarifar îți permite, de asemenea, să scrii și să primești SMS, pe care le poți chiar și salva în interfața specială.

Creditul inițial la conectare constituie 0,10 lei. Pentru a menține starea activă a contului, e necesar să-ți reîncarci contul minim o dată la 2 ani. Pentru activarea traficul inclus, trebuie să activezi cartela, accesând, de exemplu, un site. Cei 10 GB sunt valabili 90 zile din momentul activării numărului. Planul tarifar de bază este Tarif unic. Toate celelalte servicii utilizate se vor oferi conform condițiilor și tarifelor acestui plan tarifar. Migrarea la alt pachet nu este posibilă. Dacă pleci în Roaming, nu vei putea utiliza Internetul. De asemenea, acesta nu va fi disponibil nici dacă ai 0 lei în cont.