Moldcell

Opţiuni adiţionale

Ai motive în plus să sărbătoreşti!

Numere preferate

Creează-ţi o listă de până la 5 numere pe care le apelezi cel mai des şi comunică cu ele la un tarif redus de 2 ori în comparaţie cu tariful pentru apelurile în reţea. Pentru a include, modifica sau şterge un număr, formează *222*2*3#ok şi alege operaţiunea dorită.

Număr drag

Comunicarea cu persoana dragă, fie ea mama, soţul, copilul sau prietenul este cel mai important lucru pe care ţi-l putem oferi ca instrument de comunicare. Împărtăşeşte-le fiecare emoţie pe care o trăieşti pentru că vorbeşti GRATUIT şi NELIMITAT, la orice oră şi în orice zi, cu un Număr drag Moldcell. Pentru a beneficia de acest serviciu, formează *222*2*4#ok.

Opţiune creditară

Cu opţiunea creditară de la Moldcell poţi comunica indiferent de situaţie şi de suma de care dispui în cont pentru că la 0 lei în cont totul abia începe. Poţi activa opţiunea printr-un cod USSD, vei putea alege din 3 limite de credit oferite de către Moldcell - 50 lei, 100 lei şi 200 lei. Acestea se stabilesc lunar în urma analizei consumului tău de servicii din ultimele 3 luni.

În cadrul planurilor tarifare Abonament Moldcell, opţiunea creditară se activează automat în funcţie de Abonament. Pentru activarea/dezactivarea acestei opţiuni la orice plan tarifar Abonament Moldcell, formează *444*1*3#ok.

Contul meu

Soluţia „Contul meu” este o interfaţă web prietenoasă care îţi permite simplu şi comod să gestionezi contul tău. Pentru aceasta, accesează www.moldcell.md şi intră în meniul „Contul meu”. După ce te vei înregistra în sistem vei beneficia de posibilităţile de vizualizare şi administrare a planului tău tarifar.

Am mers și mai departe, creând aplicația My Moldcell (disponibilă pentru iOS și Android), care-ti permite să efectuezi de sine stătător o serie întreagă de acțiuni, simplu şi comod, direct din smartphone-ul tău. Aici ai toate posibilitățile și avantajele aplicației.

Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre aceste opţiuni accesează Oferta de preţuri.