Moldcell

MMS

Din 1 iunie 2017, serviciul MMS internațional nu va mai fi disponibil. Mesajele MMS vor putea fi expediate, în continuare, doar pe numerele din Moldova.

MMS este un fel de SMS, numai că e ceva mai mult. Poţi trimite imagini, muzică, înregistrări audio şi animaţii . Distrează-te!

Ce reprezintă serviciul MMS

Fii creativ, comunică cu cei dragi şi bucuraţi-vă împreună! Este la fel cum ai însera fotografii sau cum ai schimba caracterele şi culorile în mesajele electronice pe care le transmiţi. Este şi util, dar şi expresiv. MMS îţi oferă un nou mod de comunicare prin mesaje. MMS îţi permite să expediezi imagini, fotografii, fişiere video sau audio la alte telefoane mobile sau la adrese de email. Totodată poţi accesa portalul www.mms.md care îţi oferă un mod interactiv şi personalizat de gestionare a contului tău MMS. Aici poţi vizualiza şi înregistra Mesajele multimedia recepţionate şi expediate, încărca fişierele de imagini şi sunete precum şi să defineşti regulile care vor fi aplicate mesajelor venite.

Un şir întreg de aplicaţii funcţionale sunt disponibile în magazinele de specialitate, la unii distribuitori de telefoane mobile sau pe Internet. Poţi descărca pe telefon aplicaţii cum ar fi: editoare foto, programe pentru activarea MMS mult-page, programe grafice şi multe altele. Cu astfel de aplicaţii vei putea:

  • să editezi imaginile şi clipurile tale înainte de expediere;
  • să creezi imagini de fond proprii şi să le salvezi pe ecranul telefonului tău mobil sau să le expediezi prietenilor tăi;
  • să creezi cărţi de vizită în imagini, felicitări şi invitaţii, pe care, ulterior, le vei expedia prin MMS.
Activarea serviciului

Pentru activarea serviciilor MMS, este necesar să accepţi condiţiile de prestare a serviciilor (detalii). Pentru confirmarea acceptării condiţiilor de prestare a serviciilor MMS & MMI te rugăm să expediezi un SMS fără conţinut la numărul scurt 433. SMS-ul expediat se va taxa conform planului tarifar respectiv, şi va fi tratat drept o cerere de activare a serviciilor MMS şi MMI. Activarea serviciilor va fi efectuată în decurs de 24 de ore după recepţionarea SMS. După activarea serviciilor, vei primi un SMS de confirmare.

Pentru a beneficia de serviciul MMS, este necesar să ai un smartphone (preferabil cu aparat foto încorporat, pentru a beneficia la maximum de avantajele MMS). Aici poţi găsi ghidul general care îţi va permite setarea parametrilor MMS la telefonul tău.