Moldcell

Suplinire la bănci

Pentru confortul tău ai o mulţime de posibilităţi de suplinire a contului. Patru dintre aceste sunt disponibile la filialele băncilor. 

Prima opţiune este să completezi un formular tip la filialele Bancii Comerciale RomaneEnergbankEurocreditbank, Fincombank, MobiasbancaMoldindconbank, VictoriabankUnibank, să achiţi valoarea cartelei de reincarcare dorite şi contul tău va fi suplinit instantaneu cu mijloacele banesti corespunzatoare cartelei de reincarcare achitate.

A doua opţiune este plata ATM

ATM este un serviciu de ultima generaţie prin care pot fi plătite serviciile MOLDCELL prin intermediul ATM. Serviciul ATM este disponibil pentru toţi clienţii Abonament Moldcell şi Cartela Moldcell care deţin carduri emise de Victoria Bank sau/şi FinComBank sub egida sistemelor internaţionale de plaţi prin carduri Visa şi/sau MasterCard.

Mecanismul de utilizare

Pentru suplinirea contului Moldcell prin intermediul ATM-ului (Automatic Teller Machine) - bancomatului selectaţi din meniu "Achitări", "Moldcell" şi tipul cartelei de reîncarcare (20, 50, 100, 200, 400 lei). Păstraţi bonul primit. 

În cazul în care tranzacţia va fi executată cu succes, veţi primi un SMS conţinînd detaliile tranzacţiei. În caz contrar veţi primi un SMS cu descifrarea refuzului. Plăţile confirmate şi efectuate prin intermediul ATM-Payment nu pot fi anulate de către client. ATM este disponibil 24/24 şi funcţionează online la bancomatele Victoria Bank şi FinComBank cu excepţia numerelor de mobil care la momentul efectuării operaţiunilor sunt deconectate din motive de neplată.

Informaţii suplimentare Victoria Bank disponibile la tel.: (022) 21-02-02; (022) 21-03-03.
Informaţii suplimentare FinComBank disponibile la tel.: (022) 26-99-88.

Opţiunea a treia este Telebanking

Telebanking este un serviciu prin care se poate efectua plata pentru serviciile Moldcell apelînd operatorul serviciului Telebanking Victoriabank sau al EuroCreditBank. Serviciul Telebanking este disponibil pentru  clienţii Abonament Moldcell şi Cartela Moldcell care deţin carduri emise de Victoriabank sau EuroCreditBank sub egida sistemelor internaţionale de plăţi prin carduri Visa şi/sau MasterCard. Activarea serviciului se efectuează după completarea unei cereri tip la Victoriabank sau la EuroCreditBank. Timp de 3 zile lucrătoare după depunerea cererii veţi primi prin SMS parola de acces la serviciul sus numit.

Mecanismul de utilizare
Pentru achitarea serviciilor Abonament Moldcell vei apela serviciul Telebanking al Victoriabank sau EuroCreditBank şi operatorul va efectua tranzacţia sumei necesare de pe cardul Dvs. Victoriabank (orice sumă) sau EuroCreditBank (o sumă mai mare de 50 lei) în favoarea contului GSM Moldcell. Prin telebanking se poate de transferat orice sumă de bani. 

Pentru achitarea serviciilor Cartelă Moldcell apelează serviciul Telebanking al Victoriabank sau EuroCreditBank şi operatorul îţi va reîncărca contul Prepaid cu valoarea cartelei solicitate (49, 99, 199, 299 sau 399 lei).

În cazul în care tranzacţia va fi executată cu succes veţi primi un SMS conţinînd detaliile tranzacţiei. În caz contrar veţi primi un SMS cu descifrarea refuzului. Plăţile confirmate şi efectuate prin intermediul Telebanking nu pot fi anulate de către client.Telebanking este disponibil non stop: 24/24, 7 zile pe săptămană, şi funcţionează online) apelînd la telefoanele operatorului Victoriabank la (022) 21-02-02 sau (022) 21-03-03 şi a EuroCreditBank la (022) 500 200 cu excepţia numerelor de mobil care la momentul efectuării operaţiunilor sunt deconectate din motive de neplată.        

Informaţii suplimentare Victoriabank disponibile la numerele de telefon: 21-02-02; 21-03-03.

Opţiunea a patra este WAP banking

Clienţii Moldcell, deţinători de conturi la Eurocreditbank, vor putea utiliza servicii de on-line banking prin intermediul site-ului wap Telebank. Astfel, prin accesarea directă de pe telefonul mobil a paginii wap.telebank.md, timp de 24 de ore din 24, puteţi afla informaţii cu privire la starea conturilor curente, de card, depozite şi credite deschise la Eurocreditbank, achită serviciile Moldcell şi a telefoniei fixe, serviciile comunale, energia electrică, gazul, Internetul, televiziunea prin cablu etc. De asemenea, veţi putea efectua convertirea la un curs de referinţă avantajos a valutei străine aflate în contul Dvs., completă depozite, extrage mijloace din depozite, achită credite, completă conturi de card, efectuă diverse tipuri de transferuri pe teritoriul Republicii Moldova etc.

Pentru a putea utiliza serviciul Telebank, trebuie să vă înregistraţi în sistemul de deservire bancară la distanţă prin perfectarea contractului la oficiul Eurocreditbank. La încheierea înregistrării veţi primi un nume de utilizator şi parola de autentificare pentru wap.telebank.md si www.telebank.md. Pentru achitarea serviciilor Moldcell prin intermediul serviciului “Telebank”, trebuie să indicaţi datele Dvs. personale Moldcell (numărul contractului, N.P.P posesorului numărului GSM), fie pe site-ul www.telebank.md fie la întocmirea contractului la oficiul Eurocreditbank.