15 studenți, de la toate universitățile din țară, vor beneficia de stagii în cadrul companiei, timp de 7 luni, cu o bursă totală în valoare de 24 500 lei.

Toamna se numără… cei mai creativi studenți. Moldcell vine cu un proiect destinat tinerilor activi, curioși și dornici de a se afirma în toată splendoarea – Academia Moldcell.

În calitate de stagiar Moldcell, vei simți pe pielea ta ce înseamnă să lucrezi într-o companie care schimbă lumea prin intermediul tehnologiilor inovatoare de comunicare. În cele 7 luni de stagiu, vei participa la proiecte de inovare, vei vedea cum funcționează toată ”mașinăria de comunicare” din culise.

Pe lângă multe oportunități, experiențe noi, cunoștințe utile, te vei întâlni și cu stagiarii promoțiilor precedente și…cine știe, poate creați ceva frumos și cu impact… Acasă!
 

De ce să devii stagiar Moldcell?

✔ Beneficiezi de o bursă lunară în valoare de 3500 lei timp de 7 luni
✔ Vezi ce înseamnă telecomunicații și domeniul digital în acțiune;
✔ Înveți de la cei mai buni experți din domeniu
✔ Beneficiezi de conectare la Abonament Moldcell la cele mai avantajoase prețuri
✔ Ești în centrul evenimentelor corporative pe tot parcursul stagiului
✔ Ai posibilitatea de a deveni parte a familiei Moldcell după cele 7 luni de vis ;)

Academia Moldcell este un proiect, scopul căruia este de a contribui la dezvoltarea tinerei generații, oferind un program de stagii pentru cei mai creativi studenți din Moldova. Așteptăm să ne scrii, să aplici și să devii colegul nostru!

Notează cu roșu în calendar:

Lansarea proiectului: 1 octombrie 2021
Perioada stagiului: noiembrie 2021 – mai 2022
Colectarea dosarelor: 1 - 15 octombrie 2021
Interviuri: 15 - 30 octombrie 2021
Anunț rezultate: 1 noiembrie 2021

Pentru ca toate astea să devină realitate, e nevoie să ne expediezi un email la adresa moldcellacademy@moldcell.md care să conțină:

✔ CV
✔ Diplome, certificate, dovezi de participare la diferite activități extracuriculare
✔ Te rugăm să ne comunici printr-o video prezentare „Why digital without human is senseless?”(Digitalul și oamenii: De ce progesul nu are loc unul fără celălalt?) până la 3 min, încărcat pe YouTube; O poți face în una din limbile română, rusă sau engleză.Ia cunoștință cu Regulamentul de Participare