Moldcell


A venit timpul să ai Internet 4G Nelimitat. Iar dacă vrei un abonament mai mic, oricum ai Nelimitat… toată noaptea, gratis, timp de 2 ani.

Abonament
Internet ca lumea
Trafic lunar
inclus
Router
4G
110 lei 15 GB

+ Nelimitat noaptea
timp de 2 ani

199 lei
160 lei 30 GB

+ Nelimitat noaptea
timp de 2 ani

1 leu
220 lei

Trafic Nelimitat

1 leu

 

   
  Nelimitat noaptea (00:00 – 06:00), timp de 2 ani
  Conectează-te la Abonament Internet ca lumea cu 15 GB sau 30 GB incluși şi ai trafic nelimitat noaptea, timp de 24 luni de la conectare. Traficul din oferta Internet nelimitat noaptea e valabil între orele 00:00 – 06:00.
La Abonament 30 GB, ce include opțiunea Internet Comun, ai Internet Nelimitat noaptea pe ambele cartele SIM, timp de 24 luni.

 
   
  Extra trafic 5 GB la doar 50 lei
 

Dacă ai Abonament de 15 GB sau 30 GB și ai epuizat Internetul mai rapid decât te așteptai, poți activa Extra trafic de 5 GB la doar 50 lei, printr-un SMS fără text la 9876, valabil până la sfârșitul lunii.
Opțiunea se va reînnoi ori de câte ori ai nevoie, dacă ai minim 50 lei în cont pentru fiecare 5 GB. Odată activată, opțiunea nu poate fi dezactivată până la sfârșitul lunii curente. Dacă nu ai activat opțiunea Extra trafic, la expirarea traficului inclus în Abonament vei naviga nelimitat la viteza de 128 Kb/s.

   
  Internet Comun
 

Dacă ai Abonament de 30 GB, îți mai dăm o cartelă SIM ca să împarți traficul inclus cu persoana dragă sau să navighezi și de pe telefon sau tabletă, în paralel.

Internet Comun include și Internet Nelimitat noaptea, valabil de pe ambele cartele SIM timp de 24 luni.

 

 

Loialitate

Trafic gratuit – așa îți spunem noi Mulțumesc pentru că ai ales Moldcell. Iar de la an la an traficul oferit gratis crește.

Abonament
Internet ca lumea
Trafic lunar
inclus
Peste
1 an
Peste
2 ani
Peste
3 ani
110 lei 15 GB +2 GB +3 GB +5 GB
160 lei 30 GB +5 GB +7 GB +10 GB


Traficul gratuit pentru loialitate se oferă pe numărul tău Abonament Internet ca lumea, lunar, și este valabil 30 zile.

 

 
TableteLaptop 2 in 1 Myria
MY8307


Preț cu Abonament

2 199 lei
 

Samsung Galaxy
Tab A 10.1"


Preț cu Abonament

4 099 lei


Apple iPad 9,7"
4G 32GB


Preț online

7 899 lei

 
Pornește camera și... salvează fotografiile în Lifebox – o aplicație cu spațiu de stocare nelimitat, accesibil online, oriunde și oricând.  Urmărește filme și posturi TV în calitate HD, fără reclame, de pe orice dispozitiv mobil sau TV, cu trafic 4G gratuit.


Note:

  1. Noile Abonamente Internet ca lumea sunt disponibile pentru abonații noi și existenți, la conectare cu sau fără dispozitiv.
  2. Utilizarea în credit a traficului inclus în Abonament este posibilă în decurs de maximum 7 zile la început de fiecare lună, în limita plății lunare pentru Abonamentul ales.
  3. Abonații conectați inițial la Abonamentele Internet 30 GB sau Nelimitat cu modem 4G nu vor putea migra la Abonament Internet 15 GB. Abonații conectați inițial la Abonament Internet 30 GB cu Router 4G nu vor putea migra la Abonament Internet 15 GB. Aceștia vor putea migra la Abonament 15 GB doar după expirarea perioadei contractuale obligatorii.
  4. Traficul inclus în Abonament Internet ca lumea este valabil până la sfârșitul lunii și nu se transferă pe luna următoare. Traficul nu poate fi utilizat în Roaming.
  5. Abonatul are dreptul de beneficia de Abonamentul Internet Nelimitat numai pentru uz propriu și este obligat să-l utilizeze cu bună credință. În cazul în care Abonatul încalcă această prevedere, Moldcell are dreptul: (1) să reducă viteza de navigare sau să suspende serviciul, total sau parțial (2) să rezilieze contractul încheiat cu abonatul, total sau parțial, (3) să recupereze daunele cauzate de client și/sau (4) să refuze încheierea unui nou contract pentru Abonament Internet Nelimitat. Această politică împiedică abuzul de rețea, permițându-ne să optimizăm pe deplin capacitatea rețelei și să menținem calitatea înaltă a serviciilor.
  6. Pentru evitarea situațiilor de utilizare abuzivă și ilegală în cadrul Abonamentului Internet Nelimitat, va fi restricționat tethering-ul de pe telefonul mobil și tabletă, dar și descărcarea fișierelor de tip torrent.
  7. În caz de utilizare abuzivă a ofertelor/serviciilor companiei, Moldcell își asumă dreptul de suspendare a acestora. Detalii aici.

Ofertele retrase: Abonament Internet Regional; Abonamente Internet 2018Abonamente Internet 2017, Dublu trafic 4G, Dublu trafic 3G, Abonamente Internet 2015.