Consiliul de Directori

TOP Management Moldcell
 

Carolina Bugaian
Moldcell CEO

Carolina Bugaian a făcut parte din parcursul de succes al companiei Moldcell din ultimii 13 ani, fiind Director Financiar Moldcell din 2006, Director Financiar Ncell în Nepal în perioada 2014-2016 și combinând rolurile de Director Financiar și Director Adjunct Moldcell din aprilie 2020.

Carolina are o vastă experiență în domeniile telecomunicațiilor, managementului financiar, a guvernanței corporative, managementului proiectelor, auditului financiar, în Moldova, România, Rusia, Nepal și alte țări din Eurasia. Doamna Bugaian este contabil certificat, auditor intern certificat, manager de proiect certificat, deține titlu de doctor în economie de la Academia de Studii Economice din Moldova, licența de magistru Global Business de la Universitatea Oxford-Brookes, licențiată în Finanțe și Relații Economice Internaționale de la Academia de Studii Economice din Moldova, precum și absolventă al cursului Fintech de la Universitatea Harvard.

Doamna Bugaian este membru activ al Consiliului de Administrație al Asociației Investitorilor Străini, Comitetului Fiscal al Camerei de Comerț Americane, Asociației Businessului European și ATIC, precum și al Consiliului Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova.


Ilkan Bulbul
Director General Adjunct, Director Comercial (B2C)

Ilkan deține experiență de mai bine de 20 de ani în domeniul telecomunicațiilor și vânzărilor, participând la creșterea cifrei de afaceri în diverse companii din mai multe țări.

Are o experiență vastă în lansarea start-up-urilor și a deținut poziții înalte în cadrul companiilor de telecomunicații. Este versat în strategia de atragere a clienților, segmentarea pe piață, programe de loialitate a clienților și deține experiență managerială în prestarea serviciilor pentru o bază de date cu milioane de consumatori. Are cunoștințe profunde în marketing, comunicare strategică, marketing online și mobil, management pentru diverși operatori mobili, setarea bugetelor pentru atingerea obiectivelor din vânzări pentru diferite companii.

Ilkan este un lider excelent în crearea unui mediu inovativ pentru echipa de lucru. Este licențiat în economie la Universitatea Marmara din Istanbul (Turcia) și comunică fluent în limba Rusă, Engleză și Turcă (limba maternă).

Cenk Erguden
CFO Moldcell

Cenk este parte valoroasă a echipei Moldcell din 2015 și a adus o contribuție semnificativă la strabilirea proceselor de achiziții care a condus la rezultate excelente în optimizarea costurilor și eficiența companiei, devenind din 2022 Director Financiar Moldcell.

Cenk deține o diplomă de licență în afaceri internaționale de la Schiller University, Londra. Comunică fluent în rusă, engleză, franceză și turcă ca limbă maternă. Cenk are peste 10 ani de experiență în telecomunicații în diferite țări, finanțe și tehnologii, în special rețele radio. Înainte de a se alătura companiei Moldcell în 2015, Cenk a ocupat poziția de director Roll-out și Achiziții în Uzbekistan, Manager Achiziții și Manager Financiar în Belarus, Business Financial Controller în Turcia

Consiliului de Administrație Moldcell

 

Nirvana Chaudhary
Președintele al Consiliului de Administrație Moldcell

Nirvana Chaudhary este Director general al Chaudhary Group, Vice-președinte al Fundației Chaudhary și Președinte al Fundației Moldcell. Chaudhary are un palmares vast în funcțiile de nivel superior în cadrul CG Corp Global și în afara acestuia în domeniul bancar, alimentare și băuturi, finco, investiții bancare, electronice casnice, dezvoltarea afacerilor internaționale și multe altele.

Chaudhary este membru al Comitetului UN Global Compact High Level Steering al Platformei de acțiune, membru al Grupului de lucru High level Task Force pentru Guvernul Nepal Response to Disaster & Disease Control. Anterior, a activat în calitate de Consul onorific al Serbiei în Nepal, membru al Consiliului Comerțului al Ministerul Comerțului din Nepal, Consulatului general onorific al Maldivelor în Nepal și Consilier personal al Ministerului Industriilor.

Deține diplomă de la Universitatea de Management din Singapore, masterat în antreprenoriat de la London Business School, masterat în antreprenoriat MIT, SUA și MBA de la Universitatea Kathmandu

Rahul Chaudhary
Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Rahul Chaudhary este Director Executiv al CG Corp Global, primul și unicul conglomerat multi-miliardar din Nepal cu 123 de branduri, 160 companii și peste 15.000 angajați. Conglomeratul cuprinde afaceri în diverse domenii de la livrarea rapidă a bunurilor (FMCG), turism, imobiliare, hidroenergie, telecomunicații, servicii financiare și bancare, educație.

Rahul Chaudhary deține funcția de CEO al conglomeratului hotelier CG Corp Global, ceea ce înseamnă 141 hotele și stațiuni cu 8326 de chei în 91 destinații turistice din 12 țări din Asia de Sud-Est, India subcontinentală, Orientul Mijlociu, Africa de Est, America de Nord, colaborând cu 6 branduri hoteliere renumite.

Pasionat de tehnologia financiară, este co-fondator al companiei Quint, magazin NFT Marketplace (Blockchain), care permite utilizatorilor din întreaga lume să-și obțină NFT-urile (jetoane nefungibile) personalizate concepute de profesioniști.

A absolvit prestigioasa Universitate Miami din Ohio și a urmat programul PDP la Universitatea Cornell. Rahul Chaudhary a activat în cadrul Citibank de pe Wall Street, New York și Credit Suisse din Londra.


Amit Jhunjhunwala
Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Amit Jhunjhunwala este directorul M&A al grupului, contabil licențiat și membru al Institutului al Companiei de Secretariat din India. Mr. Jhunjhunwala are grijă de portofoliul de investiții și se ocupă de instituțiile bancare private.

Barkin Secen
Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Barkin Secen deține experiență vastă în telecomunicații, la moment făcând parte din Consiliul de Administrație Moldcell – parte a CG Group. Anterior, a deținut funcția de CEO Moldcell timp de 10 ani, Director de Vânzări și Manager de Dezvoltare Business în cadrul TeliaSonera Eurasia Regional din Turcia.

A obținut rezultate remarcabile în Managementul contului de profit și pierdere în situații neașteptate/criză, plus are abilități puternice de lider.
Are o experiență largă în vânzări, dezvoltarea afacerii și managementul produselor pe piețe de desfacere mai puțin accesibile. Lider de calibru, deține experiență în managementul companiilor din diferite culturi și inter-funcționale.

Orientat către rezultate cu experiență vastă în operațiuni manageriale în condiții economice și politice nu tocmai favorabile. Barkin Secen deține un MBA de la Universitatea Johnson & Whales din SUA.