Consiliul de Directori

Mr. İlter Terzioğlu, Președintele Consiliului de Administrație Moldcell

Ilter Terzioğlu are o experiență de 25 de ani în sectorul telecomunicațiilor și în perioada 1994-2019 a activat ca manager în cadrul companiei Ericsson și Turkcell, precum și membru al Consiliului de administrație pe investiții la Turkcell în diverse domenii, cum ar fi servicii digitale, furnizor de servicii Internet, pariuri sportive, finanțe, energie și infrastructură în Turcia și străinătate.
Ilter Terzioğlu a fost Vice Director general responsabil de Strategie la Turkcell, unde a ocupat și funcția de Vice Director general responsabil de Finanțe în perioada mai - iulie 2016. Pe parcursul carierei sale la Turkcell, Terzioğlu a ocupat și funcția de Director al Grupului de Afaceri Internaționale, Asistent director general pentru proiecte strategice, Asistent director general pentru operațiuni de rețea și Director pentru reglementare și consolidare riscurilor. Terzioğlu este licențiat în econometrie la Universitatea din Istanbul.

 

Mr. Nirvana Chaudhary, Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Nirvana Chaudhary este Director general al Chaudhary Group, Vice-președinte al Fundației Chaudhary și Președinte al Fundației Moldcell. Chaudhary are un palmares vast în funcțiile de nivel superior în cadrul CG Corp Global și în afara acestuia în domeniul bancar, alimentare și băuturi, finco, investiții bancare, electronice casnice, dezvoltarea afacerilor internaționale și multe altele.

Chaudhary este membru al Comitetului UN Global Compact High Level Steering al Platformei de acțiune, membru al Grupului de lucru High level Task Force pentru Guvernul Nepal Response to Disaster & Disease Control. Anterior, a activat în calitate de Consul onorific al Serbiei în Nepal, membru al Consiliului Comerțului al Ministerul Comerțului din Nepal, Consulatului general onorific al Maldivelor în Nepal și Consilier personal al Ministerului Industriilor.

Deține diplomă de la Universitatea de Management din Singapore, masterat în antreprenoriat de la London Business School, masterat în antreprenoriat MIT, SUA și MBA de la Universitatea Kathmandu.Mr. Barkin Secen, Moldcell CEO

Barkin Secen are o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicațiilor, a activat în calitate de manager pe dezvoltarea afacerilor în cadrul TeliaSonera Eurasia, Director de vânzări la Moldcell, MEP communications și Barse/SE Technologies Solutions. Secen este absolvent de onoare, licențiat în economie la Universitatea Bilkent și deține MBA de la universitatea J&W.

 
Mr. Amit Jhunjhunwala, Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Amit Jhunjhunwala este directorul M&A al grupului, contabil licențiat și membru al Institutului al Companiei de Secretariat din India. Mr. Jhunjhunwala are grijă de portofoliul de investiții și se ocupă de instituțiile bancare private.


Mrs. Carolina Bugaian, Moldcell CFO

Carolina Bugaian este Directorul general adjunct și Directorul financiar al Moldcell. Bugaian are o vastă experiență în domeniul telecomunicațiilor, managementului financiar, finanțelor și guvernanței corporative, managementului proiectelor, auditului și asigurărilor în Moldova, România, Rusia, Nepal și Eurasia. Bugaian este contabil licențiat, auditor intern calificat, manager de proiect, deține un doctorat în economie de la Academia de Studii Economice din Moldova, Global Business MBA de la Universitatea Oxford-Brookes și a absolvit cursul FinTech la Universitatea Harvard.
Bugaian este membru activ al Consiliului de Administrație al Asociației Investitorilor Străini, membru al Comitetului fiscal al Camerei de Comerț Americane, Asociației Europene a Afacerilor și ATIC, precum și al Consiliului Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova.