Consiliul de Directori

TOP Management Moldcell
 

Carolina Bugaian
Moldcell CEO

Carolina Bugaian a făcut parte din parcursul de succes al companiei Moldcell din ultimii 13 ani, fiind Director Financiar Moldcell din 2006, Director Financiar Ncell în Nepal în perioada 2014-2016 și combinând rolurile de Director Financiar și Director Adjunct Moldcell din aprilie 2020.

Carolina are o vastă experiență în domeniile telecomunicațiilor, managementului financiar, a guvernanței corporative, managementului proiectelor, auditului financiar, în Moldova, România, Rusia, Nepal și alte țări din Eurasia. Doamna Bugaian este contabil certificat, auditor intern certificat, manager de proiect certificat, deține titlu de doctor în economie de la Academia de Studii Economice din Moldova, licența de magistru Global Business de la Universitatea Oxford-Brookes, licențiată în Finanțe și Relații Economice Internaționale de la Academia de Studii Economice din Moldova, precum și absolventă al cursului Fintech de la Universitatea Harvard.

Doamna Bugaian este membru activ al Consiliului de Administrație al Asociației Investitorilor Străini, Comitetului Fiscal al Camerei de Comerț Americane, Asociației Businessului European și ATIC, precum și al Consiliului Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova.

Cenk Erguden
CFO Moldcell

Cenk este parte valoroasă a echipei Moldcell din 2015 și a adus o contribuție semnificativă la strabilirea proceselor de achiziții care a condus la rezultate excelente în optimizarea costurilor și eficiența companiei, devenind din 2022 Director Financiar Moldcell.

Cenk deține o diplomă de licență în afaceri internaționale de la Schiller University, Londra. Comunică fluent în rusă, engleză, franceză și turcă ca limbă maternă. Cenk are peste 10 ani de experiență în telecomunicații în diferite țări, finanțe și tehnologii, în special rețele radio. Înainte de a se alătura companiei Moldcell în 2015, Cenk a ocupat poziția de director Roll-out și Achiziții în Uzbekistan, Manager Achiziții și Manager Financiar în Belarus, Business Financial Controller în Turcia

 

Consiliului de Administrație Moldcell

 

Nirvana Chaudhary
Președintele al Consiliului de Administrație Moldcell

Nirvana Chaudhary este Director general al Chaudhary Group, Vice-președinte al Fundației Chaudhary și Președinte al Fundației Moldcell. Chaudhary are un palmares vast în funcțiile de nivel superior în cadrul CG Corp Global și în afara acestuia în domeniul bancar, alimentare și băuturi, finco, investiții bancare, electronice casnice, dezvoltarea afacerilor internaționale și multe altele.

Chaudhary este membru al Comitetului UN Global Compact High Level Steering al Platformei de acțiune, membru al Grupului de lucru High level Task Force pentru Guvernul Nepal Response to Disaster & Disease Control. Anterior, a activat în calitate de Consul onorific al Serbiei în Nepal, membru al Consiliului Comerțului al Ministerul Comerțului din Nepal, Consulatului general onorific al Maldivelor în Nepal și Consilier personal al Ministerului Industriilor.

Deține diplomă de la Universitatea de Management din Singapore, masterat în antreprenoriat de la London Business School, masterat în antreprenoriat MIT, SUA și MBA de la Universitatea Kathmandu

Rahul Chaudhary
Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Rahul Chaudhary este Director Executiv al CG Corp Global, primul și unicul conglomerat multi-miliardar din Nepal cu 123 de branduri, 160 companii și peste 15.000 angajați. Conglomeratul cuprinde afaceri în diverse domenii de la livrarea rapidă a bunurilor (FMCG), turism, imobiliare, hidroenergie, telecomunicații, servicii financiare și bancare, educație.

Rahul Chaudhary deține funcția de CEO al conglomeratului hotelier CG Corp Global, ceea ce înseamnă 141 hotele și stațiuni cu 8326 de chei în 91 destinații turistice din 12 țări din Asia de Sud-Est, India subcontinentală, Orientul Mijlociu, Africa de Est, America de Nord, colaborând cu 6 branduri hoteliere renumite.

Pasionat de tehnologia financiară, este co-fondator al companiei Quint, magazin NFT Marketplace (Blockchain), care permite utilizatorilor din întreaga lume să-și obțină NFT-urile (jetoane nefungibile) personalizate concepute de profesioniști.

A absolvit prestigioasa Universitate Miami din Ohio și a urmat programul PDP la Universitatea Cornell. Rahul Chaudhary a activat în cadrul Citibank de pe Wall Street, New York și Credit Suisse din Londra.

Varun Chaudhary
Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Varun Chaudhary deține funcția de Director Executiv al CG Corp Global – un conglomerat multifuncțional de aproape 150 de ani prezent pe piața globală în diverse domenii.

În cadrul conglomeratului CG, Varun este responsabil de lansarea și dezvoltarea noilor produse ca strategie de extindere a brandului CG în India, dar și pe piața internațională. În portofoliul său profesional de administrare sunt incluse afaceri ca: Mega Food Park din Rajasthan, Industriile Agro CG, Restaurantele Quick Service, industria de Cement, dar și afaceri în domeniul imobiliar, biotehnologie și construcții.

Varun Chaudhary a absolvit Universitatea Americană din Dubai și deține titlul de MBA de la Universitatea Murdoch din Australia. Este implicat în numeroase acțiuni filantropice în cadrul Fundației Chauhary și nu doar. De asemenea, deține titluri onorifice, premii, precum Antreprenorul Anului și Titlul universitar Honoris Causa.

Ingrid Stenmark
Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Ingrid Stenmark este director non-executiv, investitor și consilier de afaceri în cadrul multor companii din Scandinavia și Europa. Cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniul telecomunicațiilor, IT sau media, precum și Director al consiliului de administrație (Head of CEO) în cadrul celui mai mare operator de telecomunicații din Peninsula Scandinavă, compania Telia, până în iunie 2020.

Deține o vastă experiență internațională în funcții de top în companii cotate la bursă din Suedia, Turcia, Rusia și Kazahstan. Pe parcursul anilor, a dobândit abilități extraordinare profesionale și de leadership. Astfel, a devenit expert internațional în Fuziuni & Achiziții, integrare, planificare strategică, politici și reglementare de business, dar și în domeniul sustenabilității.
Ingrid Stenmark este absolventa Universității din Stockholm, cu un master în Drept. De asemenea, a urmat Programul de Leadership de la Ruter Dam și este absolventa Programului Readiness în 2021.
 

Sami Haavisto
Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Sami Haavisto este investitor, expert internațional și consilier de afaceri cu o vastă experiență profesională. Din anul 2020, este membru al Rețelei de Business Finnish Angel (FiBAN). Totodată, a activat în calitate de manager de proiecte în sfera strategiei în telecomunicații, Fuziuni și Achiziții în cadrul Grupului Chaudhary.

Sami Haavisto a devenit membru al consiliului de administrație și a ocupat funcții de top în diverse companii precum Telia Corporate Holdings, TeliaSonera Eurasia (Istanbul), Ncell, Telia Latvia, Megafon, Comitetul de Audit - LMT. Sami Haavisto este absolvent al Școlii de Business și Administrarea Afacerilor Turku din Finlanda și deține un master în Științe Economice.

A obținut experiență și expertiză profesională în negocieri ce țin de tranzacții, procese de preluare și integrare ale entităților juridice sau companii. Este expert în analiza financiară și controlul afacerii. De-a lungul carierei sale, a obținut o vastă experiență în activități financiare: raportare, revizuire și procese de prognoză, stabilirea obiectivelor, planificare strategică și analiză financiară, strângere de fonduri.