Consiliul de Directori

Mr. İlter Terzioğlu, Președintele Consiliului de Administrație Moldcell

Ilter Terzioğlu are o experiență de 25 de ani în sectorul telecomunicațiilor și în perioada 1994-2019 a activat ca manager în cadrul companiei Ericsson și Turkcell, precum și membru al Consiliului de administrație pe investiții la Turkcell în diverse domenii, cum ar fi servicii digitale, furnizor de servicii Internet, pariuri sportive, finanțe, energie și infrastructură în Turcia și străinătate.
Ilter Terzioğlu a fost Vice Director general responsabil de Strategie la Turkcell, unde a ocupat și funcția de Vice Director general responsabil de Finanțe în perioada mai - iulie 2016. Pe parcursul carierei sale la Turkcell, Terzioğlu a ocupat și funcția de Director al Grupului de Afaceri Internaționale, Asistent director general pentru proiecte strategice, Asistent director general pentru operațiuni de rețea și Director pentru reglementare și consolidare riscurilor. Terzioğlu este licențiat în econometrie la Universitatea din Istanbul.

 

Mr. Nirvana Chaudhary, Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Nirvana Chaudhary este Director general al Chaudhary Group, Vice-președinte al Fundației Chaudhary și Președinte al Fundației Moldcell. Chaudhary are un palmares vast în funcțiile de nivel superior în cadrul CG Corp Global și în afara acestuia în domeniul bancar, alimentare și băuturi, finco, investiții bancare, electronice casnice, dezvoltarea afacerilor internaționale și multe altele.

Chaudhary este membru al Comitetului UN Global Compact High Level Steering al Platformei de acțiune, membru al Grupului de lucru High level Task Force pentru Guvernul Nepal Response to Disaster & Disease Control. Anterior, a activat în calitate de Consul onorific al Serbiei în Nepal, membru al Consiliului Comerțului al Ministerul Comerțului din Nepal, Consulatului general onorific al Maldivelor în Nepal și Consilier personal al Ministerului Industriilor.

Deține diplomă de la Universitatea de Management din Singapore, masterat în antreprenoriat de la London Business School, masterat în antreprenoriat MIT, SUA și MBA de la Universitatea Kathmandu.Cenk Erguden, CFO interimar Moldcell

Cenk combină responsabilitățile actuale ale șefului Secției Achiziții Centralizate și pozișia de CFO Moldcell.

Cenk este parte valoroasă a echipei Moldcell din 2015 și a adus o contribuție semnificativă la strabilirea proceselor de achiziții care a condus la rezultate excelente în optimizarea costurilor și eficiența companiei.

Cenk deține o diplomă de licență în afaceri internaționale de la Schiller University, Londra. Comunică fluent în rusă, engleză, franceză și turcă ca limbă maternă. Cenk are peste 10 ani de experiență în telecomunicații în diferite țări, finanțe și tehnologii, în special rețele radio. Înainte de a se alătura companiei Moldcell în 2015, Cenk a ocupat poziția de director Roll-out și Achiziții în Uzbekistan, Manager Achiziții și Manager Financiar în Belarus, Business Financial Controller în Turcia.

 
Mr. Amit Jhunjhunwala, Membru al Consiliului de Administrație Moldcell

Amit Jhunjhunwala este directorul M&A al grupului, contabil licențiat și membru al Institutului al Companiei de Secretariat din India. Mr. Jhunjhunwala are grijă de portofoliul de investiții și se ocupă de instituțiile bancare private.


Mrs. Carolina Bugaian, Moldcell CEO

Carolina Bugaian a făcut parte din parcursul de succes al companiei Moldcell din ultimii 13 ani, fiind Director Financiar Moldcell din 2006, Director Financiar Ncell în Nepal în perioada 2014-2016 și combinând rolurile de Director Financiar și Director Adjunct Moldcell din aprilie 2020.

Carolina are o vastă experiență în domeniile telecomunicațiilor, managementului financiar, a guvernanței corporative, managementului proiectelor, auditului financiar, în Moldova, România, Rusia, Nepal și alte țări din Eurasia. Doamna Bugaian este contabil certificat, auditor intern certificat, manager de proiect certificat, deține titlu de doctor în economie de la Academia de Studii Economice din Moldova, licența de magistru Global Business de la Universitatea Oxford-Brookes, licențiată în Finanțe și Relații Economice Internaționale de la Academia de Studii Economice din Moldova, precum și absolventă al cursului Fintech de la Universitatea Harvard.

Doamna Bugaian este membru activ al Consiliului de Administrație al Asociației Investitorilor Străini, Comitetului Fiscal al Camerei de Comerț Americane, Asociației Businessului European și ATIC, precum și al Consiliului Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova.