E timpul pentru Internet Nelimitat. Chiar dacă vreți un abonament mai mic, oricum să fie Nelimitat… toată noaptea, gratis, timp de 2 ani.

Abonament
Internet ca lumea
Trafic lunar
inclus
Modem
4G
Router
4G
110 lei 15 GB

+ Nelimitat noaptea
timp de 2 ani

99 lei

199 lei
160 lei 30 GB

+ Nelimitat noaptea
timp de 2 ani

1 leu

1 leu
220 lei

Trafic Nelimitat

1 leu

1 leu

 

   
  Nelimitat noaptea (00:00 – 06:00), timp de 2 ani
  Cu Abonament Internet ca lumea cu 15 GB sau 30 GB incluși aveți trafic nelimitat noaptea, timp de 24 luni de la conectare. Traficul din oferta Internet nelimitat noaptea e valabil între orele 00:00 – 06:00.
Abonament 30 GB, ce include opțiunea Internet Comun, presupune și Internet Nelimitat noaptea pe ambele cartele SIM, timp de 24 luni.

 
   
  Extra trafic 5 GB la doar 50 lei
 

Atât Abonamentul de 15 GB, cât și de 30 GB au posibilitatea, la expirarea traficului, de activare Extra trafic de 5 GB la doar 50 lei, printr-un SMS fără text la 9876, valabil până la sfârșitul lunii.
Opțiunea se va reînnoi de nelimitate ori, e necesar doar să Vă asigurați că aveți minim 50 lei în cont pentru fiecare 5 GB. Odată activată, opțiunea nu poate fi dezactivată până la sfârșitul lunii curente. Dacă nu ați activat opțiunea Extra trafic, la expirarea traficului inclus, Veți naviga nelimitat la viteza de 128 Kb/s.

   
  Internet Comun
 

La Abonament de 30 GB, mai primiți o cartelă SIM ca să puteți folosi traficul inclus și pe alt dispozitiv.

Internet Comun include și Internet Nelimitat noaptea, valabil de pe ambele cartele SIM timp de 24 luni.

 

 
TableteSamsung Galaxy
Tab A 10.1"


Preț în rate
cu Abonament


250 lei lunar


Samsung Galaxy
Tab S5e


Preț în rate
cu Abonament


560 lei lunar


Samsung Galaxy
Tab S6


Preț în rate
cu Abonament


880 lei lunar

 
Lifebox este o aplicație cu spațiu de stocare nelimitat, accesibil online, oriunde și oricând.  Filme și posturi TV în calitate HD, fără reclame, de pe orice dispozitiv mobil sau TV, cu trafic 4G gratuit.


Note:

  1. Noile Abonamente Internet ca lumea sunt disponibile pentru abonații noi și existenți, la conectare cu sau fără dispozitiv.
  2. Utilizarea în credit a traficului inclus în Abonament este posibilă în decurs de maximum 7 zile la început de fiecare lună, în limita plății lunare pentru Abonamentul ales.
  3. Abonații conectați inițial la Abonamentele Internet 30 GB sau Nelimitat cu modem 4G nu vor putea migra la Abonament Internet 15 GB. Abonații conectați inițial la Abonament Internet 30 GB cu Router 4G nu vor putea migra la Abonament Internet 15 GB. Aceștia vor putea migra la Abonament 15 GB doar după expirarea perioadei contractuale obligatorii.
  4. Traficul inclus în Abonament Internet ca lumea este valabil până la sfârșitul lunii și nu se transferă pe luna următoare. Traficul nu poate fi utilizat în Roaming.
  5. Abonatul are dreptul de beneficia de Abonamentul Internet Nelimitat numai pentru uz propriu și este obligat să-l utilizeze cu bună credință. În cazul în care Abonatul încalcă această prevedere, Moldcell are dreptul: (1) să reducă viteza de navigare sau să suspende serviciul, total sau parțial (2) să rezilieze contractul încheiat cu abonatul, total sau parțial, (3) să recupereze daunele cauzate de client și/sau (4) să refuze încheierea unui nou contract pentru Abonament Internet Nelimitat. Această politică împiedică abuzul de rețea, permițându-ne să optimizăm pe deplin capacitatea rețelei și să menținem calitatea înaltă a serviciilor.
  6. Pentru evitarea situațiilor de utilizare abuzivă și ilegală în cadrul Abonamentului Internet Nelimitat, va fi restricționat tethering-ul de pe telefonul mobil și tabletă, dar și descărcarea fișierelor de tip torrent.
  7. În caz de utilizare abuzivă a ofertelor/serviciilor companiei, Moldcell își asumă dreptul de suspendare a acestora. Detalii aici.