E o perioadă complicată pentru toți. Dar avem siguranța că #TotulVaFiBine.
De aceea, continuăm să oferim soluții ca să puteți continua activitatea Dvs. și în această perioadă.

10 GB Internet
pentru toți abonații

Pentru că suntem mai mult online decât offline, avem nevoie de Internet. Indiferent de planul Dvs. tarifar, primiți 10 GB trafic pentru luna aprilie pentru YouTube, Netflix, Rutube și Amazon Prime. Mai multe detalii aici.

Microsoft Teams
gratuit pentru 6 luni

Dacă și echipa Dvs. continuă lucrul de acasă, iar compania nu are Microsoft Office, Vă recomandăm cu drag să testați gratuit
Microsoft Teams, platforma perfectă pentru
comunicare și lucru în echip de la distanță. Detalii aici.

Gestionare cont
dinMy Moldcell

Aplicația My Moldcell Vă permite în orice moment să vedeți serviciile incluse, consumul, dar și să descoperiți oferte sau să vorbiți pe chat cu un operator Moldcell. Pentru a descărca aplicația, intrați pe Google Play sau AppStore. My Moldcell e gratuită și apreciată de aproape 300 000 de utilizatori. 

Prelungire
Semnătură mobilă

Pentru că afacerile nu pot sau nu ar trebui să stea pe loc, persoanele juridice care au Semnătura mobilă și-o pot prelungi din telefon, în siguranță și fără a fi nevoie de a contacta un reprezentant Moldcell. Clienții vor primi un mesaj SMS în care sunt notificați că Semnătura expiră și care sunt pașii de prelungire a ei.

Dispozitive cu livrare
în siguranță

Continuăm să îmbunătățim oferta de dispozitive și, pentru că nu Vă putem primi în magazine, contactați Consultantul Dvs. personal sau Suport Clienți Corporativi (tel. 022 206 060) și comandați un telefon din lista de aici. Vi-l livrăm la ușă, echipați și fără riscuri.

Conectare, migrare
și alte servicii

Fie că faceți o conectare nouă, o portare sau operațiuni pentru clienți existenți (migrare, schimb de plan tarifar sau cartelă etc.) noi suntem în continuare dispuși să Vă ajutăm prin Suport Clienți Corporativi, tel. 022 206 060, email corporate@moldcell.md sau prin Consultantul Dvs. personal.

Internet  #NELIMITAT 

E mai ușor să #StaiAcasă și să #LucreziDeAcasă dacă ai Internet. Fie că aveți deja rețea și e nevoie de plan de rezervă sau nu aveți, puteți alege un abonament Internet ca lumea și modem sau router cu 1 leu. Are trafic inclus că ajunge și pentru lucru, și pentru casă.

Oferta de telefoane

Poate acum aveți mai mult timp să faceți o cercetare și să alegeți un smartphone pentru Dvs. sau echipa Dvs. Vedeți oferta completă de telefoane, de la Xiaomi la Apple, de la cele mai simple, la ultimele modele etc.

Moldcell TV
pentru familie

Dacă familia Vă este mare, iar gusturile diferite, optați pentru My Moldcell. Aici fiecare găsește ce îi este pe plac, fie desene animate, seriale, filme sau canale TV. Descrierea completă se găsește aici.