10 motive să petreceţi 29 septembrie cu Moldcell

Pe 29 septembrie Vă aşteaptă experienţe de neuitat. Pentru că tocmai atunci au loc 2 evenimente pe care le Veţi ţine minte mult timp. Începeţi ziua dimineaţa cu „Ziua uşilor deschide” la Aeroportul Internaţional Chişinău şi o terminaţi cu „V1 Challenge Moldova”, ediţia a 6-a. Vedeţi mai jos doar câteva motive pentru care nu puteţi lipsi de la evenimente.

1. Evenimentele au loc toată ziua de sâmbătă, ultima sâmbătă din această lună când puteţi să Vă mai bucuraţi de puţin soare.
2. Avem spectacole de viteză şi zboruri demonstrative cum nu aţi mai văzut vreodată.

Ziua uşilor deschise, orele 8:00 – 14:00
În acest an, evenimentul Ziua uşilor deschise este organizat cu prilejul celei de-a 68-a aniversări de la constituirea Aviaţiei Civile a R. Moldova. Veţi avea atât posibilitatea tradiţională de a vedea o expoziţie de avioane şi tehnică aeronautică, cât şi alte câteva posibilităţi.

3. Veţi avea acces liber în saloanele aeronavelor „TU-134” şi „AN-26”
4. Veţi vedea o demonstraţie de sărituri efectuate de sportivi şi comandori paraşutişti
5. Veţi participa la procedura de „Botez la sol” a aeronavei
6. Veţi primi cadouri de la Moldcell ca amintire despre eveniment: magneţel cu poza Dvs, bonetă ca să Vă simţiţi ca un adevărat pilot sau stewardesă, baloane
7. Veţi putea schimba punctele de loialitate pe cadouri

Evenimentul este organizat de Autoritatea Aeronautică Civilă a RM în parteneriat cu Aeroportul Internaţional Chişinău şi Moldcell.

Faceţi o pauză pentru ca să mâncaţi ceva, mai împărtăşiţi cu prietenii şi familia impresiile şi Vă aşteptăm din nou să ne umplem de emoţii.

V1 Challenge Moldova, orele 18:00 – 22:00, PMAN
V1 Challenge Moldova se află la a 6-a ediţie, ultima din acest an. De aceea, pentru un final de excepţie, am invitat cascadori din Italia cu un grandios show de viteză şi am organizat câteva concursuri exclusiv pentru Dvs, ca abonat Moldcell.

8. SMS fulger, cadou - modem 3G
În timpul evenimentul, prezentatorul va pronunţa o frază şi va specifica că aceasta trebuie expediată prin SMS la numărul 078900000. Pentru a câştiga, e necesar să culegeţi cât mai rapid, dar şi corect această frază şi o expediaţi la numărul de mai sus. Primul mesaj recepţionat cu fraza corectă va fi desemnat câştigător. Mesajul SMS expediat se tarifează standard, cu 0,50 lei.
9. MMS cu succes, cadou – smartphone Huawei Vision
În timpul evenimentului, prezentatorul dă start concursului şi anunţă că e necesar de expediat mesaje MMS la numărul 078900000 cu un anumit element, de exemplu roată. La expirarea timpului anunţat pentru acest concurs, preşedintele Clubului Naţional de Autosport, dl Chiril Gaburici, va selecta un mesaj MMS câştigător. Mesajul MMS expediat se tarifează standard, cu 1 leu.
10. Pilotul preferat, cadou – smartphone HTC Desire C
Concursul porneşte pe 25 septembrie. Fiecare abonat votează pentru pilotul care crede că va deveni câştigător. Mesajele SMS se expediază la 2424 (5 lei/mesaj) şi conţin doar numărul pilotului. Numărul de SMS expediate este nelimitat. Concursul va fi câştigat de abonatul care va expedia cele mai multe mesaje cu numărul pilotului care a câştigat cursa. Mai jos, vedeţi lista piloţilor şi numerele care le corespund în concurs. Pentru a ridica cadoul este nevoie de buletinul de identitate.

Evenimentul este organizat de Clubul Naţional de Autosport cu suportul Moldcell.

Regulament

Fiţi pregătit pentru muuultă adrenalină.