Mclub. Site nou – reduceri noi!

Telefonul Dvs. Vă deschide o întreagă lume. Cu ajutorul lui vorbiţi, navigaţi pe Internet, faceţi notiţe, citiţi cărţi şi chiar urmăriţi filme sau canale TV. Iar fiind abonat Moldcell, sunteţi şi mai norocos! Căci ai noştri primesc reduceri pe telefonul mobil şi atunci când merg la shopping sau ies la o cină în oraş.

Şi Dvs. puteţi primi reduceri! Participaţi în programul Mclub - singurul program de reduceri pe telefonul mobil, care a devenit acum mai complex şi are un site nou, cu cele mai noi oferte, de la peste 60 parteneri din cele mai populare domenii.

Fie că aveţi o afacere sau sunteţi simplu utilizator, la noi toţi au de câştigat: companiile postează oferte cu reduceri atractive, iar toţi doritorii de a beneficia de ele, fac comanda online. Şi tot asta cu singura condiţie să aveţi un număr de telefon Abonament Moldcell sau Business Moldcell. Mai mult, în calitate de client corporativ Moldcell, Dvs. puteţi atât posta oferte, cât şi beneficia de reduceri!

Mclub Vă oferă cele mai generoase reduceri! Pentru a beneficia de ele:

  1. Accesaţi www.moldcell.md/mclub.
  2. Înregistraţi-Vă pe site.
  3. Selectaţi oferta dorită.
  4. Click pe butonul Comandă.
  5. Aşteaptaţi un SMS cu codul reducerii Dvs. pe telefonul mobil.
  6. Prezentaţi codul reducerii înainte de a primi nota de plată (cecul).

Numărul partenerilor noştri creşte cu fiecare zi, de aceea, ori de câte ori mergeţi la un salon de frumuseţe sau la o agenţie de turism etc., unde vedeţi logoul Mclub, puteţi solicita pe loc reducerea, prin modalitatea pe care bine o cunoaşteţi deja – SMS fără text la 9900.

Doriţi să Vă promovaţi afacerea GRATUIT, pe toată ţara?

  1. Accesaţi www.moldcell.md/mclub să vedeţi ofertele curente.
  2. Scrieţi-ne la mclub@moldcell.md şi noi vom posta, în cel mai scurt timp posibil, oferta Dvs. pe site.

Ai noştri au cele mai generoase reduceri!