Modem la preţ special şi trafic inclus la alegere

Din 9 noiembrie aveţi încă un motiv să fiţi client Moldcell Business deoarece Vă oferim şi mai multă libertate graţie ofertei pentru modemul 3G ZTE MF 190. În afară de preţul extrem de avantajos de la 1 leu şi până la 99 lei, puteţi alege şi un pachet de trafic Internet mobil ca să nu Vă faceţi griji în fiecare lună pentru activarea acestuia.

Alegeţi chiar acum ce se potriveşte mai bine necesităților Dvs. de business sau personale:

Preţ Abonament lunar Trafic inclus
99 lei 80 lei 1 GB
99 lei 100 lei 3 GB
1 leu 140 lei 7 GB
1 leu 240 lei 15 GB
1 leu 300 lei 30 GB

Împreună cu modemul ZTE MF190 veţi primi gratuit şi un număr la planul tarifar Moldcell Business Primul. Acest lucru se va realiza prin semnarea unei anexe adiţionale pe termen de cel puţin 12 luni care va permite oricând modificarea abonamentului lunar în favoarea unui pachet mai mare, acesta intrând în vigoare din luna următoare. Pentru aceasta, abonatul va trebui să adreseze o cerere scrisă. 

În cazul în care abonatul va cere anularea anexei, se va achita o penalitate în funcţie de oferta aleasă şi de lunile rămase. După expirarea perioadei contractuale, abonamentul lunar va fi prelungit automat, iar clientul va avea posibilitatea să dezactiveze sau modifice opţiunea.