Noi soluţii pentru afacerea Dumneavoastră!

Pentru că tindem să fim mereu aproape şi să corespundem tuturor aşteptărilor Dvs., am pregătit o serie de opţiuni adiţionale dedicate abonaţilor planului tarifar Abonament Moldcell Primul. Începând  chiar de astăzi, beneficiaţi de noi extraopţiuni business care vă fac comunicarea şi mai avantajoasă!

Aveţi la dispoziţie 3 pachete cu minute incluse pe care le puteţi folosi pentru apeluri către numere din orice reţea naţională la orice oră. Alegeţi opţiunea care Vi se potriveşte mai bine şi vorbiţi cât doriţi cu prietenii şi partenerii Dvs. pentru că după epuizarea minutelor, continuaţi să comunicaţi la un tarif avantajos de 1,05 lei/min, indiferent de ora sau reţeaua la care sunaţi.

Apeluri naţionale  25 min 50 min 100 min
Preţ 20 lei 30 lei 60 lei

În pofida ritmului intens de lucru, un om de afaceri de succes întotdeauna găseşte timp pentru familie şi prieteni. Iată de ce am creat o opţiune care să Vă asigure legătura cu familia şi prietenii fără să aveţi grija costurilor. Cu această opţiune aveţi 300 minute pentru convorbiri cu 3 numere Moldcell la orice oră şi cu toată reţeaua seara şi în weekend. Abonamentul lunar constituie 40 lei. Adăugarea sau modificarea listei de numere preferate este gratuită. Limita maximă de modificări permise este de 5/lună.     

Pe lângă lucrurile plăcute pe care le puteţi planifica pentru weekend, noi adăugăm comunicarea de 2 ori mai accesibilă. Pentru un abonament lunar de 25 lei, Vă oferim o reducere de 50% pentru apelurile în reţea din weekend (sâmbătă, ora 00:00 – duminică, 23:59).

În lumea dinamică a afacerilor, prioritar este să deţineţi controlul şi să aveţi informaţia la timp. Pentru că Dvs. sunteţi prioritatea noastră, tindem să Vă oferim întregul set de soluţii de care aveţi nevoie. Cu noile opţiuni, aveţi control asupra afacerii, stabiliţi întâlniri sau sunaţi partenerii atât, cât aveţi nevoie. Pentru un abonament lunar accesibil, comunicaţi în orele de lucru cu toată reţeaua Moldcell la tarife avantajoase.  Alegeţi opţiunea care Vă convine mai mult – de la pachete cu minute până la nelimitat.

Aceste pachete pot fi utilizate pentru convorbiri cu toţi clienţii Moldcell în timpul orelor de lucru, cuprinse între 8:00 şi 18:00 de luni până vineri.
 

Apeluri în reţea Preţ Tarif extra
120 minute  35 lei 0,40 lei
200 minute  55 lei 0,40 lei
Nelimitat 200 lei 1,05 lei

Pachetele activate vor funcţiona in baza de abonament şi se vor prelungi automat fiecare lună următoare, iar abonatul va fi tarifat corespunzător. Minutele incluse neutilizate  nu sunt transferate pentru luna următoare.

Activarea opțiunilor se va face în baza unei cereri scrise din partea clientului expediată prin email la subscription@moldcell.md sau prin fax la 206 360 / 206 262. Plata de abonament va fi aplicata integral, indiferent de data activării. În cazul în care clientul va avea activate mai multe opțiuni sau campanii active, prioritare vor fi pachetele cu minute naționale sau în reţea. Este posibilă combinarea opţiunilor descrise, excepţie fiind combinarea pachetelor cu minute naţionale cu cele cu minute în reţea. Pentru minutele naționale sau în reţea, migrarea între opțiuni va fi efectuată începând cu prima zi a lunii următoare.