Nu ratați Marea Finală Business Factory, pe 27 decembrie!

O afacere profitabilă începe de la o idee, care la rândul ei, capătă valoare numai prin implementare. Iar pentru că avem tineri deschiși spre noi perspective, dornici de a crea și de a plasa pe piața din Moldova servicii și produse inedite, comunitatea de afaceri Angry Business şi postul de televiziune MBC au lansat primul reality show de business din Republica Moldova, provocând 7 tineri inteligenți și ambițioși să demonstreze tuturor că SE POATE!

Și pentru că businessul înseamnă muncă, dedicație, instruire și coaching, timp de 8 săptămâni i-am urmărit cum au acumulat cunoștințele necesare și au învățat să le aplice în practică, pentru a-și atinge scopul final – a începe sau continua o afacere de succes. I-am văzut în acțiune la ore și la ședințele de mentorat, i-am urmărit cum negociază, stabilesc întâlniri cu clienții, își vând produsele și calculează veniturile, au fost învățați că antreprenoriatul nu înseamnă doar profit, ci efort zilnic, apeluri, negocieri, liste, taskuri, calcule şi obstacole ce trebuiesc depăşite.

Acum, a venit momentul să vedem rezultatul eforturilor depuse! E timpul să aflăm cine va deveni câștigătorul primului reality show de business din Republica Moldova! Pe 27 decembrie, urmăriți marea finală pe http://factory.angrybusiness.md/ și fiți alături de cel mai bun!