Samsung Galaxy S III - Exclusiv de la Moldcell

Acest smartphone Vă va cuceri de la prima vedere: dotat cu cele mai variate funcţii, el „intuieşte” următoarele Dvs. acţiuni la o singură atingere. Fie că citiţi, scrieţi, sunaţi sau faceţi poze, Samsung Galaxy S III Vă scuteşte de mişcări în plus, deoarece „ştie” ce vreţi să faceţi.

Alegeţi smartphoneul care Vă ghiceşte dorinţele – Samsung Galaxy S III de 16 GB cu memorie extensibilă până la 64 GB cu o ofertă specială!

Preţ 5499 lei 3999 lei
Plan tarifar Business Complet 700 Plus 1000

Iată doar câteva dintre caracteristicile Samsung Galaxy S III, care Vă vor convinge de unicitatea acestui dispozitiv.

Smart Stay şi Direct Call
Designul nou cu colţurile rotunjite, denivelările de pe carcasă şi doar 8,6 mm grosime îl fac cel mai simplu în utilizare. Noul Samsung Vă ajută să economisiţi timpul şi recunoaşte imediat modul în care este utilizat – de la citire la navigare web – prin detectarea mișcării ochilor Dvs. Mai mult, atunci când scrieţi un mesaj şi hotărâţi să sunaţi destinatarul, e necesar doar să apropiaţi telefonul de ureche şi telefonul Dvs. va iniţia singur apelul. Nu-i aşa că Vă citeşte gândurile?

S Voice şi Smart Alert
Fără prea multe butoane şi comenzi, Samsung Galaxy S III îndeplineşte cu uşurinţă orice dorinţă. Doar spuneţi-i să înceteze alarma dimineaţă, să pornească/oprească playerul audio, să fotografieze sau chiar să accepte sau să respingă un apel. Şi pentru că orarul aglomerat nu Vă permite să monitorizaţi toate schimbările, telefonul Dvs. Vă va înştiinţa câte apeluri şi mesaje aţi pierdut în timp ce aţi lipsit.

S Beam şi AllShare Cast
Cu Samsung Galaxy S III sunteţi mereu cu un pas înaintea tuturor! Transferaţi rapid fişiere oricui doriţi prin simpla apropiere a dispozitivelor. Telefonul Dvs. va iniţia singur conexiunea WiFi. Mai mult, cu noul Samsung puteţi lucra şi la distanţă, pentru că primiţi acces direct la fişierele multimedia şi documentele altei persoane. Şi dacă simţiţi nevoia de a vizualiza imaginea de pe telefon pe un ecran mai mare, o puteţi face prin conexiune wireless!

Social tag şi Buddy photo share
Postaţi poze şi împărtăşiţi impresiile cu ceilalţi, pentru că Samsung Galaxy recunoaşte cu uşurinţă în poze contactele din reţelele sociale şi grupurile create de Dvs., creează linkuri online şi Vă permite să le publicaţi timp de câteva secunde.

Pop up play şi Best photo
Acum puteţi face câteva lucruri în acelaşi timp pentru a nu pierde din eficienţă! Samsung Galaxy S III Vă permite să scrieţi SMS şi să vizionaţi video sau să accesaţi orice altă aplicaţie simultan, în ferestre diferite. Şi pentru că viaţa noastră e zi de zi mai rapidă, iar unele momente sunt irepetabile, odată pornită, camera foto realizează o serie de 8 cadre, pentru ca Dvs. să-l alegeţi pe cel mai reuşit.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, la semnarea anexei adiţionale la Contractul de abonament pe 18 luni. La rezilierea contractului înainte de acest termen, abonatul va achita compensarea.