Samsung Galaxy S4 – start vânzări!

Cu Samsung Galaxy S4 viața e mai bogată, mai simplă și mai distractivă. Fiecare funcție a acestui smartphone a fost concepută ca să Vă ușureze viața de zi cu zi. Chiar mai mult, acesta Vă monitorizează sănătatea și starea de bine.

Samsung Galaxy S4 aduce oamenii împreună atunci când sunt departe şi Dvs. puteţi împărtăşi cu prietenii muzică, jocuri şi fişiere la distanţă.

Cu Samsung Galaxy e şi mai uşor să administraţi afacerea: sunați, răspundeți la telefon, vizualizați și răsfoiți prin emailuri sau setați funcțiile video fără a atinge telefonul. Acesta e util, de asemenea, şi în timpul liber: conectaţi telefonul la sistemul Home Entertainment, iar el Vă va sugera programe TV în funcție de ce preferințele Dvs.

Samsung Galaxy S4 știe ce faceți și se mișcă intuitiv odată cu Dvs. – de fiecare dată când Vă uitați în altă parte decât la ecran, Samsung Galaxy S4 are grijă să oprească video-ul pentru ca Dvs. să nu pierdeți ceva important. Mai mult, Smart Pause reîncepe video-ul din clipa unde aţi rămas, atunci când priviți din nou spre ecran.

Pentru clienții Business, Samsung Galaxy S4 e disponibil la doar 1 leu, cu Abonament Business Complet, Business Plus sau în rate. Doar alegeţi opţiunea potrivită:

Opţiunea 1 – Business Plus sau Business Complet

Preţ iniţial Abonament lunar Perioada contractuală
1 leu Plus 1000 18 luni
1 leu Complet 700 24 luni

Opţiunea 2 – achitare în rate

Preţ iniţial Plata lunară pentru telefon Trafic inclus Perioada contractuală
1 leu 750 lei 10 GB 14 luni

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Pentru a beneficia de prezenta ofertă, Veţi semna o anexă adiţională pe termenul stabilit.