Tarif redus pentru abonaţii planului tarifar Moldcell Business Primul

Până pe 31 ianuarie 2011 toţi clienţii corporativi, abonaţi la planul tarifar Moldcell Business Primul pot beneficia de o ofertă extraordinară! Aceasta constă în activarea opţiunii „Tarif redus” şi utilizarea unui tarif special pentru convorbirile atât în reţea, cât şi în afara reţelei.

Pentru a beneficia de ofertă este necesar să completaţi o cerere tip şi să o expediaţi prin email la subscription@moldcell.md sau prin fax la 206 655 / 206 262.

Activând opţiunea, veţi fi tarifat în felul următor:
Apel în reţea ……………….. 0,25 lei/min
Apel naţional ………………. 0,85 lei/min

Plata lunară pentru opţiunea „Tarif redus” este de 85 lei. Odată activată, opţiunea va fi prelungită în mod automat pentru fiecare lună următoare şi taxată corespunzător. Opţiunea va fi dezactivată în mod automat pe 28 februarie 2011, indiferent de data activării opţiunii. Pentru dezactivarea acesteia înainte de această perioadă, va fi necesară o solicitare scrisă.

Reducerea oferită la activarea „Tarif redus” nu poate fi combinată cu alte reduceri/campanii, aceasta fiind aplicată doar la tarifele standard pentru apeluri, adică 1,05 lei/min si 0,40 lei/min.