Telefonul mobil înlocuieşte zecile de carduri de reduceri

În perioada cînd toţi sînt în aşteptarea reducerilor şi promoţiilor, Moldcell devine un partener de încredere şi la cumpărături. Telefonul mobil poate înlocui multitudinea de carduri pe care le purtăm cu noi în fiecare zi.  Astfel, economisind, orice cumpărătură necesară devine plăcută.

Începând cu 1 decembrie 2010, clienţii corporativi Moldcell Business, beneficiază de un nou program exclusiv de reduceri - M-Club. Fiind client corporativ Moldcell, plătiţi mai puţin pentru necesităţile zilnice folosind telefonul mobil, care e întotdeauna la îndemână. Pentru a primi reducerea, este suficientă expedierea unui simplu SMS.
Moldcell a ales cei mai de top parteneri din cele mai diferite domenii. Acum, atît tranzacţiile de afaceri cât şi cumpărăturile individuale devin mai avantajoase utilizând programul M-Club. Lista partenerilor este în permanentă extindere, fiind selectati liderii din cele mai diverse  sfere – de la cafenele şi restaurante pînă la servicii profesioniste de consultanţă în afaceri.

Cine şi cum poate deveni membru M-Club?
Pentru a deveni membru M-Club şi a beneficia de reducerile oferite de către partenerii proiectului, clienţii corporativi Moldcell:
1. Expediază un SMS fără text la numărul 9900 şi
2. Primesc în mod automat un SMS cu un cod special de reducere M-Club care urmează a fi prezentat în momentul achitării cumpărăturii.
Codul reducerii este valabil timp de 24 ore şi poate fi utilizat în orice magazin al reţelei de reduceri M-Club. Clientul Moldcell poate expedia SMS-uri şi primi coduri de reducere ori de câte ori are nevoie.

Programul de reduceri M-Club intruneşte peste 50 de parteneri cum ar fi: centre de agrement, ceremonii şi festivităţi, sănătate, amenajare şi construcţii, frumuseţe şi sport, vestimentaţie şi accesorii, servicii auto, soluţii pentru afaceri, hoteliere şi turism.  Pe lîngă reducerile oferite de pînă la 20%, aceştia promit să uimească clienţii Moldcell Business cu noi oferte şi promoţii ingenioase.

Mai multe detalii, inclusiv lista partenerilor M-Club pot fi vizualizate accesînd www.m-club.md sau primite la Moldcell Business Center de pe adresa Chişinău, str. Vlaicu Pîrcălab, 52.