TV mobil nelimitat la doar 5 lei

Cu Moldcell vacanţa de vară e şi mai interesantă! Fiţi la curent cu toate ştirile şi urmăriţi emisiunile preferate direct din telefon, oricât doriţi, pentru că noi Vă oferim TV mobil nelimitat, la doar 5 lei până pe 6 septembrie.

Luaţi telefonul mobil cu Dvs. oriunde doriţi şi petreceţi timpul liber vesel, cu postul TV preferat, pentru că acum aveţi o alegere mai mare:

Moldova 1 Pro TV Jurnal TV Publika TV Euro TV
RBK Muz TV UTV National TV N24

Pentru a activa opţiunea, formaţi *222*7#ok, apoi accesaţi wap.moldcell.md pentru a viziona oricare dintre posturile de mai sus.

Toate posturile se transmit în regim online, aşa că memoria telefonului Dvs. rămâne liberă. Mai mult decât atât, Dvs. nu Veţi pierde niciun apel, pentru că toate apelurile de intrare vor întrerupe automat vizionarea.

Serviciul e furnizat în parteneriat cu Sun Communications. Utilizarea serviciului este posibilă doar de pe un telefon mobil cu un player video instalat şi setările GPRS activate. În cazul altor pachete TV mobil active concomitent cu oferta TV mobil nelimitat, Veţi putea beneficia de această ofertă doar după expirarea pachetului la preţ standard. Serviciul nu este valabil pentru iOS şi Android.