Android 7 Nougat îmbunătățește performanța smartphone-ului Dvs. și vă aduce un șir de funcții utile pentru muncă și odihnă, printre care: Now On Tap, Setări de confidențialitate avansate, Doze și Standby App.Vonino Xylo P 3G e personalizat până la cele mai mici detalii. Dvs. selectați modul de afișare a notificărilor, a textului sau iconițelor de pe ecran.

Vonino Xylo P e subțire și ușor de manevrat. E echipat cu falicități de conectare de date de tip 3G - HSPA cu viteze de până la 42,2/5,76 Mbps pentru descărcare/încărcare, procesor Quad Core, 1 GB memorie RAM tip LPDDR3, 16 GB memorie internă, 2 camere foto și un display TN de 4 inci.
 


Subțire și comod

Proiectat din materiale ușoare, cântărește doar 125 g și are 10,6 mm Xylo grosime.

Putere de procesare Quad-Core

Procesorul Quad-Core SC7731C funcționează la o frecvență de până la 1,2 GHz și asigură cea mai bună performanță. Astfel, Xylo P va deveni suportul Dvs. multimedia zilnic și vă va ține mereu conectat.

Pentru că totul se întâmplă într-o secundă și pentru că trebuie sa fiți la curent cu tot ce se întâmplă în jurul Dvs., Xylo P are conectivitate 3G Dual-Mode – HSPA 42,2/5,76 Mbps. Iar pe lângă conectare 3G, Xylo P are încorporate modulele Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP si modul de navigare și localizare GPS.


Detaliile ce fac toată diferența

Ecranul de 4 inci de tip WVGA cu 94 pixeli pe inci și o rezoluție de
800*480 pixeli oferă o experiență plăcută de utilizare chiar și pentru
perioade îndelungate.

Cu Vonino Xylo P e o plăcere să faceți fotografii. Acesta are 2 camere foto
încorporate: o cameră pe spate cu rezoluție maximă de 5 megapixeli,
și una secundară de 2 megapixeli.

Mic. Ușor. Rapid

Carcasă de dimensiuni reduse pentru o ergonomie maximă.

Vonino e un dispozitiv Android securizat și sigur, dezvoltat și testat sub supravegherea directă a standardelor Google privind criteriile de performanță pentru toate dispozitivele certificate Android.

Android Certified Device

Vonino sunt dispozitive cu securitate testată de echipa Android Google, pentru a asigura o experiență de utilizare plăcută, pregătite să ruleze în condiții optime orice aplicație.