Abonament Internet

Serviciul Roaming Vă permite să menţineţi mereu legătura cu cei dragi chiar şi peste hotare, pentru că aveţi posibilitatea de a suna, expedia SMS şi MMS, primi apeluri, mesaje şi accesa Internetul din tot mai multe ţări, iar tarifele pentru aceste servicii permanent se micşorează! Acum, fiind în Rusia, Belgia, Germania, Olanda sau Turcia Veţi achita 15 lei/minut pentru apelurile voce spre Moldova, iar apelurile de intrare Vă vor costa 6 lei per minut.

Activarea serviciului Roaming presupune completarea unei cereri tip, la oricare reprezentanţă Moldcell Center conform condiţiilor de prestare a serviciului şi prezentând actele necesare. De asemenea, puteţi încheia un acord de prestare a serviciului Roaming în baza solicitării USSD, pe care îl gasiti aici.

Aici veţi găsi Condiţiile generale de prestare a Serviciului Roaming pentru persoanele juridice.

Aplicaţi ştampila şi semnaţi pe ambele pagini ale formularului după ce aţi luat cunostinţă cu condiţiile activării serviciului Roaming.

Pentru a comunica în Roaming fără griji, activează unul sau mai multe pachete cu servicii incluse şi economiseşte până la 90%.