Abonament Internet

Cu GPRS Roaming aveţi posibilitatea de a expedia şi recepţiona imagini, fotografii, secvenţe video şi tonuri de apel prin intermediul mesajelor multimedia (MMS), precum şi utiliza Internetul în reţelele partenerilor Moldcell de GPRS Roaming. Utilizarea serviciilor GPRS Roaming nu necesită modificarea setărilor telefonului. Acestea se vor activa în baza setărilor GPRS obişnuite pentru reţeaua Moldcell. Lista ţărilor si a operatorilor straini cu care Moldcell a semnat acorduri de GPRS Roaming este în continuaă creştere. De aceea, de fiecare dată cînd intenţionaţi să plecaţi în străinatate, vă recomandăm să consultaţi lista de parteneri şi tarife, pentru a obţine informaţii despre oferta de servicii GPRS Roaming.

Cu Moldcell, Internetul în Roaming este tot mai accesibil! Astfel, din septembrie 2011, ai cele mai avantajoase tarife în ţările grupului de operatori TeliaSonera şi Turcia - doar 7 lei per MB! Comunică, navighează, descoperă lumea. Cu noi, te simţi oriunde ca acasă!

Pentru a comunica în Roaming fără griji, activează unul sau mai multe pachete cu servicii incluse şi economiseşte până la 90%.