Abonament Internet

Ce zici de cele mai bune tarife în Roaming oriunde și oricând? Fără a fi necesar chiar să-l activezi din telefon? Ai grijă de bilet și bagaje, iar noi – de tot ce presupune comunicarea peste hotare. Din 1 decembrie, serviciul Roaming de la Moldcell devine și mai avantajos în cele mai vizitate destinații din Europa și nu doar. Iată ce trebuie să știi:

- Roamingul va fi activat automat pentru toți abonații Moldcell, persoane fizice și juridice, la toate planurile tarifare (Cartelă, Abonament și Business). Deci, nu va mai fi necesar să activezi serviciul manual din setările telefonului. Poți oricând dezactiva Roamingul din setările telefonului tău, aplicația My Moldcell sau din meniul *222*4#ok.

- Abonații Cartelă Moldcell vor putea utiliza Internetul în Roaming în toate rețelele partenere de Roaming (3G/4G), inclusiv opțiunile cu reduceri.
- Unele aplicații mobile din telefonul tău vor putea consuma trafic Internet chiar și în Roaming. Acest lucru se întâmplă datorită actualizării aplicațiilor în mod automat. Pentru a evita cheltuielile nedorite, poți dezactiva Internetul manual din setările telefonului, din aplicația My Moldcell sau poți solicita dezactivarea prin apel la 444 (Serviciul Clientelă Moldcell).
- Serviciul Roaming nu funcționează pe teritoriul Moldovei. Conectările sunt posibile în zonele din apropierea hotarului cu alte țări. Te rugăm să ai grijă și, pentru evitarea cheltuielilor în plus, deconectează serviciul din setările telefonului tău, prin selectarea manuală a operatorului Moldcell (cod 25902).  

Vezi
aici tarifele actualizate în Roaming, care vor intra în vigoare din 1 decembrie 2019.

Cu GPRS Roaming aveţi posibilitatea de a expedia şi recepţiona imagini, fotografii, secvenţe video şi tonuri de apel prin intermediul mesajelor multimedia (MMS), precum şi utiliza Internetul în reţelele partenerilor Moldcell de GPRS Roaming. Utilizarea serviciilor GPRS Roaming nu necesită modificarea setărilor telefonului. Acestea se vor activa în baza setărilor GPRS obişnuite pentru reţeaua Moldcell. Lista ţărilor si a operatorilor straini cu care Moldcell a semnat acorduri de GPRS Roaming este în continuaă creştere. De aceea, de fiecare dată cînd intenţionaţi să plecaţi în străinatate, vă recomandăm să consultaţi lista de parteneri şi tarife, pentru a obţine informaţii despre oferta de servicii GPRS Roaming.

Cu Moldcell, Internetul în Roaming este tot mai accesibil! Astfel, din septembrie 2011, ai cele mai avantajoase tarife în ţările grupului de operatori TeliaSonera şi Turcia - doar 7 lei per MB! Comunică, navighează, descoperă lumea. Cu noi, te simţi oriunde ca acasă!

Pentru a comunica în Roaming fără griji, activează unul sau mai multe pachete cu servicii incluse şi economiseşte până la 90%.