Moldcell

Terminale de plată

Abonaţii Moldcell îşi pot suplini contul prin intermediul terminalelor de plată. Aceste sisteme de colectare automată a plăţilor sunt foarte rapide şi funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Imediat după efectuarea cu succes a acţiunii de suplinire, Veţi primi un SMS care confirmă acest fapt.

Terminale multifuncţionale Moldcell

În calitate de abonat Moldcell, aveţi posibilitatea unică nu doar să Vă supliniţi contul ca la terminalele standard, dar şi să activaţi orice opţiune sau serviciu. Prin intermediul terminalelor multifuncţionale Moldcell Veţi putea:

  • Reîncărca contul şi efectua plăţi pentru serviciile Moldcell,
  • Activa servicii şi opţiuni (pachete de Internet mobil, SMS, MMS, apeluri internaţionale etc.),
  • Accesa „Contul meu” (unde vei putea activa sau dezactiva servicii şi opţiuni, verifica starea contului, cantitatea punctelor de loialitate etc.) şi
  • Accesa pagina www.moldcell.md.

Mai mult, în afara posibilităţii de a efectua plăţi şi a accesa servicii, la activarea oricărui pachet de servicii prin intermediul terminalelor multifuncţionale, primiţi şi un cadou – 500 MB trafic Internet, valabili 15 zile.

În prezent, terminalele multifuncţionale Moldcell pot fi găsite în următoarele locaţii:

În mun. Chişinău

Aeroportul Internaţional Chişinău bd. Dacia, 80/3
Shopping Malldova str. Arborilor, 21
Centrul Comercial Everest (Megapolis) str. M. Sadoveanu, 42/6
Centrul Comercial Soiuz str. Alecu Russo, 1
Centrul Comercial Elat bd. Decebal, 99
Centrul Comercial Unic bd. Stefan cel Mare şi Sfânt, 8
UTM, Corpul nr.9 bd. Dacia, 39
IMC Market str. Ion Creangă, 78
Supermarket Fourchette str. Ceucari, 2/7
reprezentanţa Moldcell Shop bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 134

 

În mun. Bălţi

Centrul Comercial ELITE2 str. Hotinului, 17

 

Terminale de plată standard (Qiwi, Paymaster, MMPS)

Aceste sisteme Vă permit să supliniţi contul cu sume începând de la 10 lei. Este nevoie ca suma de reîncărcare să fie divizibilă cu 10.

Terminale de plată la punctele de vânzări

Sistemul permite suplinirea contului începând cu 5 lei şi funcţionează pe baza terminalelor POS, Web, USSD şi canale SMS. În cazul suplinirii contului prin terminalele de la punctele de vânzare operaţiunea se va efectua de către reprezentantul Moldcell, casierul sau reprezentantul reţelei comerciale. În afara punctelor de vânzare Moldcell, aceste terminale sunt disponibile în reprezentanţele Banca de Economii, Energbank, Mobiasbancă, Moldindconbank şi Victoriabank, Poşta Moldovei, magazinele Everest, chioşcuri, centre de agrement, etc.