Despre Acționari

Pe 25 martie 2020, compania Moldcell a devenit parte a grupului global CG Corp Global.


Dr. Binod K.Chaudhary Președinte, CG Corp Global, Președinte, Chaudhary Group:

„Am marea plăcere și mândrie să vă prezint CG Corp Global, un conglomerat de 160 de companii și 123 de branduri din întreaga lume. Bunicul meu, Bhuramal Chaudhary, care este din Rajasthan, India, a pus bazele CG Corp Global la sfârșitul secolului al XIX-lea începând cu o afacere textilă. Acum, în 2021, suntem implicați în sectorul bunurilor de larg consum (FMCG), electronică, educație, ciment, energie, ospitalitate, dezvoltarea imobiliară, servicii financiare, telecomunicații și construcții. Atingem cele mai înalte standarde în orice domeniu. Reperele noastre de calitate și etice se numără printre cele mai bune din lume și suntem atenți la nevoile clienților noștri și investim în colaborări durabile cu ei. Suntem adepții responsabilității sociale și de mediu și tot ce facem, este în folosul societății. Îmi apreciez colegii pentru dedicarea și angajamentul lor și mulțumesc tuturor partenerilor noștri de afaceri, clienților și acționarilor pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor. Declar cu demnitate că drumul nostru abia începe și că în viitor, intenționăm să atingem culmi nemaivăzute. Ne mândrim că promovăm Nepalul în lume anume prin practicile noastre de business.”


 
Afacerea, creată în 1935, a devenit o corporație prezentă în diverse sectoare. De la oțel inoxidabil, arcade departamentale, comerț, alimente, electronice, poli-fibre, finanțe, la asigurări, imobiliare, educație, ciment, telecomunicații și, desigur, ospitalitate. CG Corp Global a elaborat procese de afaceri intergrate vertical. Cu peste 15 000 de angajați, CG Corp Global este un conglomerat multinațional care a înregistrat creșteri remarcabile și nu doar asigură servicii și bunuri de calitate, dar reușește, de asemenea, să stabilească parteneriate durabile cu partenerii de afaceri, acționarii și consumatorii din întreaga lume. CG Corp Global înregistrează o expansiune globală rapidă.

Din CG Corp Global face parte Fundația Chaudhary care are ca punct de pornire responsabilitate socială-corporativă.
Cu 25 de ani de activitate, Fundația Chaudhary prestează servicii comunitare ca factor de progres și prosperitate pentru oamenii din Nepal. Fundația se bazează pe inovații în realizarea bunurilor comunitare, fiind ghidată de principiul „Către o Reformă Socială Durabilă”.
Fundația Chaudhary se concentrează în prezent pe educație, gestionarea cataclismelor, ajutor și reacție, dezvoltarea întrepriderilor, dezvoltarea abilităților și mijloacelor de trai, inițiativele de sănătate, conservarea spirituală și a patrimoniului din întreaga țară în cele 26 de regiuni și care au impact asupra vieților a mii de oameni.
Fundația Chaudhary are ca scop să consolideze țara și să ajute poporul să își atingă obiectivele de dezvoltare durabilă.