Alege e-Abonament, exclusiv la Moldcell.
Activează-l singur și bucură-te
de cea mai generoasă ofertă.

Moldcell prezintă e-Abonament, primul abonament din Moldova, pe care îl activezi singur, înregistrând numărul în aplicația My Moldcell. Iar la activare te bucuri de cea mai generoasă ofertă: 500 minute/SMS naționale + 30 GB trafic internet. Oferta se va acorda lunar, la fiecare 28 zile, la preț de doar 80 lei.

Acum poți să-ți portezi numărul de la alt operator la e-Abonament. Pentru aceasta, vino în orice magazin Moldcell Center, cu buletinul și cartela SIM curentă. Atât. De restul procedurilor ne ocupăm noi.

e-Abonament e disponibil în magazinele Moldcell, chioșcurile Moldpresa și Akm Veteran, librăriile Librarius, benzinăriile Vento, Lukoil, Petrom, Bemol, supermarket Linella, Nr. 1 și Green Hills. La fel, poți comanda cu livrare acasă la 078 000 444.

   
  Detalii ofertă
  La activarea cartelei SIM, sunt disponibili 0,01 lei în cont și oferta standard: 10 GB + 250 minute/SMS naționale.

Pentru oferta completă (500 minute/SMS naționale + 30 GB), este necesară activarea e-Abonament în aplicația My Moldcell (vezi ghid de activare mai jos). După activare, oferta completă va fi disponibilă în decurs de 24 ore, ulterior se va acorda la fiecare 28 zile, la preț de 80 lei. 

În cazul în care e-Abonament nu este activat, oferta standard (10 GB + 250 minute/SMS naționale) va fi disponibilă la aceleași condiții: la fiecare 28 zile, la preț de 80 lei.

În afara Ofertei, precum și după expirarea acesteia, serviciile se vor tarifa conform planului tarifar Cartelă Unică: apel național – 1,50 lei/min; apel numere preferate – 0,75 lei/min; SMS național – 0,99 lei/SMS; SMS internațional – 1,99 lei/SMS. Prețul pentru internet 3G/4G va fi tarifat conform schemei zilnice: 0-10 MB – 3 lei/MB, de la 11 MB – 0,10 lei/MB.
 

Activează e-Abonament
în câțiva pași simpli

 • Activează
  cartela SIM

  Introdu cartela ta nouă în telefon și activeaz-o.

 • Descarcă aplicația
  My Moldcell

  Creează-ți cont în aplicație cu numărul tău nou.

 • Înregistarea electronică
  a numărului

  Accesează în aplicație meniul Solicitare servicii > Înregistrare număr și urmează instrucțiunile de înregistrare.

 • Atașează foto
  act de identitate

  Atașează la înregistrare poza buletinului tău de identitate, a pașaportului sau permisului de conducere (2 poze, față și verso).

 • Atașează
  fotografia ta

  Atașează poza ta de tip selfie, ținând în mână actul pe care îl vei atașa – ca să putem confirma identitatea ta.

 • Confirmarea
  înregistrării electronice

  Gata! În scurt timp vei primi mesaj de confirmare a înregistrării electronice și vei beneficia de oferta e-Abonament.


*Datele tale cu caracter personal se colectează pentru identificare, în cazul oferirii, ulterior, a serviciilor administrative, cum ar fi înlocuirea cartelei SIM, etc. 
 

Descarcă aplicația
My Moldcell