Moldcell Fest – 2 zile de nebunie bună pentru toată lumea!

12 septembrie, 16:00 - 13 septembrie, 23:00
/
Moldexpo

Despre eveniment

Ne-am gândit, ne-am tot gândit. Ne-am uitat atent ce vă place şi ce nu vă place. Am căutat ce e mai bun şi iată-ne cu un festival pe care nu îl vei uita niciodată!

Pe 12 şi 13 septembrie 2015, hai la MoldExpo să delectăm ochii şi urechile. Pentru că venim cu ce e mai frumos şi sună mai bine din ţară, dar şi de peste hotare.

Vezi aici programul festivalului, dar să ştii că avem şi surprize!

Vezi aici evoluarea pe ore a invitaților Moldcell Fest.

Ziua 1 – ziua Rock, început ora 16:00

Vor evolua Miriam (indie, pop-rock, rock alternativ), FlashBlood (rock alternativ), Stela Boţan şi Paralela 47, Mevv, Gândul Mâţei şi…

Legendarii CHAIF vin cu un concert din cadrul turneului jubiliar de 30 de ani a trupei „CHAIF. Născuţi în  Sverdlovsk” / «ЧАЙФ. Рождённый в Свердловске».

În timpul concertului, ai posibilitatea să îţi faci un tatoo cu hena sau chiar adevărat ;), sa participi la master-classuri de confecţionare brăţări din piele, să încerci o mulţime de jocuri, să vezi o expoziţie de cele mai cool motociclete etc.

Ziua 2, partea 1 – Distracţii pentru familii cu copii, youngsteri, hipsteri şi toţi oamenii coloraţi, început ora 11:00

În aceasta parte a festivalului, nu e loc de nici o clipă de stat pe loc. Copiii au o zonă cu carusel,  scrâncioburi etc. Peste tot vor fi o mulţime de clovni şi personaje din desene animate şi filme pentru copii, vor avea loc master-classuri de decupaj, origami, creare şi competiții cu zmei zburători etc.

Cei mai mari se vor delecta cu un street dance battle cu participarea a celor mai buni tineri din Moldova, cu un Yard Sale tematic, cu multe concursuri care pun fie minte, fie muşchii în mişcare, dar şi cu cei mai buni DJ din Moldova.

Şi cel mai mare cadou pentru pici: showul original Fixiki vin cu un spectacol teatral inedit!!! Copiii ştiu ce ştiu ;)

Ziua 2, partea 2 – Carla's Dreams & Dara şi cei mai buni DJ, început ora 20:00

Din cauza că sunt prea talentaţi, nici nu poţi şti cum va fi partea lor de festival. Carla's Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care şi Hip hop, Jazz, Rock și Pop. De asta, fii pregătit pentru orice.

Iar proiectul DJ-urilor Aly & Fila sunt de prea mult timp aşteptaţi în Moldova ca să nu se întâmple. Au fost pe locul 19 în lista de 100 cei mai buni DJ din lume publicat de Mix Mag în 2012. Şi asta fusese doar începutul. Acum duetul egiptean are milioane de fani în toată lumea, un program super încărcat de concerte şi multe hituri pe care le vom asculta la Moldcell Fest. Acum, muzica este pusă doar de DJ Fila, deoarece Aly are probleme cu auzul de la sunet puternic. Dar acest lucru nu îl opreşte să scrie muzică pentru proiectul lor comun.

Nu mai ai răbdare? Fă rost cât mai curând de bilet, ca să te asiguri că ai loc la eveniment. Poţi alege să vii doar pentru o zi, dar ai grijă să nu îţi pară rău ;). Iată cum obţii bilet.

  1. Pentru a economisi, poţi comanda o imagine cu tematica evenimentului şi primi codul biletului sau abonamentului tău. În acest caz, trebuie să te asiguri că ai toată suma necesară pe cont. Cantitatea de bilete de pe un număr de telefon nu este limitată.

Dacă nu ai număr Moldcell sau un prieten bun care te poate ajuta, poţi veni la un magazin Moldcell să cumperi un Abonament pe 2 zile. Bilete sunt disponibile în magazinele din Shopping MallDOVA,  de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 126, bd. Decebal 139, str. Alecu Russo 2/2.

Tip bilet prin SMS* 12 - 30 august 31 august - 13 septembrie
Standard / SMS la 1115 70 lei 100 lei
Fan / SMS la 1116 200 lei 250 lei
VIP / SMS la 1118 1000 lei 1200 lei

Abonament:

Tip bilet* Abonament pe 2 zile pentru abonaţi Moldcell Abonament pe 2 zile de la magazine
Standard 120 lei / SMS la 3331 150 lei
Fan 350 lei / SMS la 3332 400 lei
VIP 1800 lei / SMS la 3333 2000 lei

*Zona VIP reprezintă o zonă special amenajată cu locuri pe scaune, cu intrare, bar, WC şi zonă lounge separate, dar și un spațiu de dans situat chiar lângă scenă.

Zona FAN este amplasată în imediata apropiere de scenă, cu locuri în picioare.

Zona Standard este amplasată după zona FAN, cu locuri în picioare.

Schema amplasării tuturor zonelor, a punctelor de consum și de divertisment poate fi găsită aici.

Dacă nu îţi vine să crezi şi vrei să verifici sau ai alte întrebări, sună la 78 44 99 44.

Live Radio