Câştigă un iPad mini sau iPhone 5 de la Moldcell!

Joi, 10/10/2013 - 18:12 -- semseoadmin
10 octombrie 2013
Română

Moldova Are Talent, iar tu ai noroc! Cel mai aşteptat show din ţară premiază nu doar cei mai talentaţi oameni, dar şi spectatorii devotaţi. Fie că eşti sau nu fan al showului care a cucerit mii de oameni în toată lumea, acum ai şanse reale să câştigi un dispozitiv de ultimă generaţie pentru simplul fapt că urmăreşti preselecţiile Moldova Are Talent, pe Prime TV, în fiecare vineri de la 21:40.

Tableta iPad mini sau legendarul smartphone Apple iPhone 5 poate deveni al tău! Ce trebuie să faci pentru aceasta? Nimic complicat:

  1. Urmăreşte cu atenţie emisiunile din etapa de preselecţie.
  2. Trimite cuvântul-cheie din cadrul emisiunii prin SMS la numărul 787 000 00 (tarif standard) şi, astfel,
  3. Participi automat în tombola de premii Moldcell.

La fiecare emisiune a showului, cuvântul-cheie va fi altul. Mai multe SMSuri expediate – mai multe şanse de câştig! Eşti gata de competiţie? Baftă! Ne vedem în fiecare vineri, de la 21:40 pe Prime.

Eşti atent? – Ai talent!

La finalul celor 8 emisiuni de preselecţie va avea loc extragerea tabletei iPad mini, iar la finalul semifinalelor - ce-a de-a doua extragere, în care poţi deveni norocosul deţinător al unui smartphone iPhone 5. Serviciul este disponibil pentru abonaţii tuturor operatorilor naţionali. Cele două extrageri de premii vor avea loc pe Prime TV, în regim online, aşa că, urmăreşte-ne! Prima Oră te va anunţa, când îţi va surâde norocul.

Vezi aici regulamentul.