Alege noul Abonament Internet ca lumea

Ai mai mult trafic la preț și mai avantajos. Iar la conectare sau portare, te bucuri de reducere la Abonament timp de 1 an întreg!

90 70 lei 120 100 lei 200 160 lei

30 GB  

60 GB  

200 GB  
+ NELIMITAT la viteza 256 Kbps
Router WiFi 4G
99 lei
Router WiFi 4G
1 leu
Router WiFi 4G
1 leu
   
  Condiții de utilizare a noului Abonament Internet ca lumea
  • Noul Abonament Internet ca lumea este disponibil pentru abonați existenți, conectare nouă și la portare, pentru persoanele fizice și juridice.

• Oferta de reducere este disponibilă la conectare nouă și portare. Reducerea se va oferi timp de 12 luni din momentul activării, după care se vor aplica condițiile standard ale abonamentului.

• Perioada contractului obligatoriu depinde de oferta activată: preț standard: 6 luni contract; preț cu reducere: 12 luni reducere, 24 luni contract; preț standard + modem: 18 luni contract; preț cu reducere + modem: 12 reducere, 24 luni contract.

• Traficul inclus în abonament este valabil până la sfârșitul lunii. Traficul neutilizat nu se transferă pentru luna următoare.

• La epuizarea traficului inclus în abonament, până la finele lunii se va oferi trafic gratuit și nelimitat la viteză de până la 256 Kb/s pentru toate Abonamentele Internet ca lumea. Iar pentru a naviga pe Internet de mare viteză, se oferă posibilitatea de a activa Extra trafic 5 GB la 50 lei.

• Abonații persoane fizice, conectați la Abonament Internet ca lumea de 90 lei și 120 lei, vor beneficia de a doua cartelă SIM pentru a putea utiliza traficul din opțiunea Internet Comun. În acest caz, ambele numere vor utiliza traficul inclus din Abonament.

• Hotspot (punct de acces mobil) de pe telefonul mobil sau tabletă pe care utilizează traficul inclus, acum e disponibil pentru toate Abonamentele Internet ca lumea.

 
   
  Extra trafic
 

Ai epuizat traficul de viteză înaltă? Activează Extra trafic de 5 GB la doar 50 lei, valabil până la sfârșitul lunii. Pentru activare, trimite un SMS fără text la 9876, sau formează din telefon *888*2*1#ok, sau din aplicația My Moldcell.

Opțiunea se va reînnoi ori de câte ori ai nevoie, dacă ai minim 50 lei în cont pentru fiecare 5 GB. Dacă nu ai activat opțiunea Extra trafic, la epuizarea traficului inclus în abonament, până la finele lunii se va oferi trafic gratuit și nelimitat la viteză de până la 256 Kb/s pentru toate bonamentele Internet ca lumea.

 

Loialitate

Trafic gratuit – așa îți spunem noi ”Mulțumesc” pentru că ai ales Moldcell. Iar de la an la an traficul gratuit crește.

Abonament 90 lei 120 lei 200 lei
peste 1 an +5 GB +7 GB +10 GB
peste 2 ani +7 GB +10 GB +15 GB
peste 3 ani +10 GB +15 GB +20 GB


Traficul gratuit pentru loialitate se oferă pe numărul tău Abonament Internet ca lumea, lunar, și este valabil 30 zile

 

Tutoriale video

Cum setezi
Router 4G

Activare Internet
pe Android

Activare Internet
pe iOS