Moldcell

Primești cadou 50 lei în cont cu My Moldcell

Cum să îți gestionezi numărul în cea mai populară aplicație My Moldcell și să fii premiat pe deasupra? Ușor! Acum, la crearea contului My Moldcell, primești 50 lei pe care să-i utilizezi pentru orice servicii Moldcell.

Premiul va fi disponibil îndată după crearea contului My Moldcell, iar ca să poți beneficia de el, selectează în meniul aplicației Opțiunile mele și activează oferta ”Bonus!”.

Oferta este disponibilă la crearea contului My Moldcell în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie 2020. În campanie pot participa abonații Moldcell, persoane fizice, utilizatori Cartelă, Abonament (cu excepția e-Abonament) și Internet ca lumea. Activarea ofertei în My Moldcell se va confirma printr-un SMS de informare.

Numerele Mele

Verifică-ți toate numerele dintr-un singur cont

Dacă ai mai multe numere Moldcell înregistrate pe numele tău, cu opțiunea Numerele mele le poți verifica pe toate concomitent: vezi starea contului, cantitatea minutelor, SMS sau GB, serviciile și pachetele disponibile. Pentru a face modificări în contul unuia dintre numere din lista ta, trebuie să fii logat în aplicația My Moldcell cu numărul respectiv. Activarea opțiunii se face printr-un apel la serviciul Clienți Moldcell, la 444.

Shake & Win

Scutură telefonul și câștigă

În exclusivitate pentru utilizatorii My Moldcell, am introdus opțiunea Shake & Win, care îți oferă MB de Internet, minute în rețea sau puncte de loialitate, odată ce scuturi ușor telefonul. Poți utiliza opțiunea Shake & Win o dată la fiecare 30 zile. Înregistrează-te și tu, și vezi, ce câștigi!

Premiul se oferă aleatoriu per număr

Descărcați și instalați aplicația
My Moldcell