Moldcell

 

 
Mai mult internet, chiar la îndemâna ta.

Acum, doar în aplicația My Moldcell, beneficiezi de opțiunea specială 2 GB/1 zi la doar 10 lei.
Intră în aplicația My Moldcell > Opțiunile mele > 4G Internet ca lumea și activează Opțiunea PROMO, pachet după pachet. 

Traficul internet inclus (2 GB) este valabil 1 zi din momentul activării. Grăbește-te, stocul este... nelimitat!  

Pentru mai mult internet, activează pachete avantajoase cu Internet 4G pe smartphone.      

Numerele Mele

Verifică-ți toate numerele dintr-un singur cont

Dacă ai mai multe numere Moldcell înregistrate pe numele tău, cu opțiunea Numerele mele le poți verifica pe toate concomitent: vezi starea contului, cantitatea minutelor, SMS sau GB, serviciile și pachetele disponibile. Pentru a face modificări în contul unuia dintre numere din lista ta, trebuie să fii logat în aplicația My Moldcell cu numărul respectiv. Activarea opțiunii se face printr-un apel la serviciul Clienți Moldcell, la 444.

Shake & Win

Scutură telefonul și câștigă

În exclusivitate pentru utilizatorii My Moldcell, am introdus opțiunea Shake & Win, care îți oferă minute în rețea, bani în cont sau MB de Internet, odată ce scuturi ușor telefonul. Poți utiliza opțiunea Shake & Win o dată la fiecare 30 zile. Înregistrează-te și tu, și vezi, ce câștigi!

Premiul se oferă aleatoriu per număr

3 GB cadou

Сreează-ți cont pe My Moldcell până pe 28 februarie 2019 și primești 3 GB cadou – câte 1 GB lunar, timp de 3 luni. Activează traficul-cadou începând cu prima zi a fiecărei luni, din aplicația My Moldcell – meniu Opțiunile mele.

Traficul-cadou se va oferi lunar, începând cu data creării contului My Moldcell și va fi valabil până la sfârșitul lunii de activare. Traficul gratuit nu e disponibil în Roaming.