Noutăţi

  • 30
    Iun 2015

    Moldcell deschide calea spre lansarea serviciului Spotify în Moldova.

    Compania Moldcell, parte a grupului TeliaSonera, are acum toate șansele să aducă în Moldova serviciul de conținut muzical (audio streaming)  Spotify.  

    Ca urmare a unui parteneriat de succes de mai bine de 5 ani, acționarul principal al companiei Moldcell a cumpărat un pachet de acțiuni Spotify, investind 115 milioane de dolari pentru stimularea continuă a  cooperării dintre cele două părți.

  • 29
    Iun 2015

    Fie că vorbeşti sau nu mult la telefon, întâlnirile pe viu sunt cu siguranţă mult mai pline de emoţii. De aceea, invită-ți prietenii la McDonald’s, unde doar cu Moldcell primeşti al 2-lea meniu gratuit!

    Cine poate beneficia de ofertă?

    Toţi abonaţii Moldcell noi sau existenţi care au opţiunea #bum activată fie că sunt la Cartelă sau Abonament.

    Cum primeşti meniul gratuit?

  • 26
    Iun 2015

    Cu siguranță ai încercat de multe ori să inventezi tehnici de memorare a numerelor de telefon. Acum poți avea un Număr special Silver, Gold sau Platinum, astfel, numărul tău de telefon poate deveni cel mai frumos și ușor de memorat din agenda prietenilor tăi. Tot ce trebuie să faci e să-ți reîncarci contul cu suma necesară care va fi extrasă integral în momentul activării numărului.

    Pentru lista întreagă cu numere și mai multe detalii despre ofertă, intră în orice Moldcell Center sau sună gratuit din rețeaua Moldcell la 444.

  • 17
    Iun 2015

    Vești bune pentru tine! De acum înainte, comisionul pentru reîncărcarea contului la toate terminalele de plată din țară (sunt peste 1000) constituie 0%.

    Le găsești aproape de tine oricând ai nevoie, în magazine, autogări, centre comerciale, chioșcuri „Moldpresa” etc.

    Pe lângă terminale, suplinirea contului se poate face şi în magazinele Moldcell, la bănci, la oficiile Poşta Moldovei prin cartele de reîncărcare de la chioşcuri şi pe pagina de reîncărcare online.

  • 10
    Iun 2015

    Cu Moldcell te poți conecta la Internet fără fir oriunde vrei tu: acasă, la birou sau afară, trebuie doar să-l conectezi la un calculator și ești gata de navigare. Modemul e mic și ușor, poți să-l porți tot timpul cu tine în buzunar, servietă sau ghiozdan.

    Alege să navighezi liber pe Internet fără nici un contract și fără plată lună. La prețul de 399 lei, împreună cu modemul 3G, primești un număr valabil pentru totdeauna și 10 GB trafic Internet. Plus, ai un tarif extra mega avantajos de 0,10 lei per MB.

  • 02
    Iun 2015

    Cu toții știm ce înseamnă un angajat remarcabil: o persoană care vine la serviciu la timp, inspiră încredere, are o atitudine pozitivă, este în egală măsură un lider și un discipol. Însă e cazul să ne întrebăm: ce reprezintă un angajator remarcabil? Noi știm răspunsul, căci recent compania Moldcell a obținut acest titlu.

  • 01
    Iun 2015

    Suntem tot mai mulți și colectăm din ce în ce mai multe fonduri pentru copiii grav bolnavi

    De Ziua internațională a copiilor, cei 4 protagoniști ai campaniei de caritate ”Marșul Vieții” nu-și doresc nici distracții, nici telefoane scumpe sau călătorii la mare. Ei vor un singur lucru: șansa și dreptul lor la o viață sănătoasă.

  • 01
    Iun 2015

    Dacă te gândești de ceva vreme să treci la Abonament Moldcell, dar fericirea ta înseamnă să nu ai contracte semnate și să alegi când și cât vei achita pe convorbirile tale de telefon mobil, „Cartela 50” va deveni opțiunea ta preferată de acum încolo.

    La Cartelă Moldcell ai trafic Internet care poate fi utilizat chiar şi în 4G, ceea ce oferă o viteză de până la 150 Mb/s în peste 30 localități din toată Moldova plus minute ca să vorbeşti cât şi cum îţi place.

    Cu numai 50 lei lunar ai:

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2005