Noul Abonament M!XX: activează, mixează, e al tău!

M!XX este mult net, muzică, filme, rețele sociale și multe alte servicii utile și de divertisment într-un singur abonament. Nu e nevoie să conectezi diferite servicii sau opțiuni separat – le ai pe toate incluse și le poți gestiona 100% online, în aplicația my moldcell. Dar hai să vezi cum funcționează, ce include și, partea bună, cât este de avantajos.

Cum funcționează M!XX și ce include
Ai servicii prestabilite – apeluri, internet, roaming – cum ar fi fără ele? Iar de aici, începe distracția. În funcție de abonamentul ales, ai până la 10 opțiuni M!XX, selectate cu grijă din cele mai populare servicii. Tu le poți activa pe cele pe care le utilizezi cu adevărat. Plătești doar pentru ce utilizezi și îți schimbi mixul oricând dorești.

Ce zici de opțiuni? Acivează, mixează, e al tău
Dublu trafic, Messangers (Viber, WhatsApp), Facebook, Instagram, Music (Apple Maps, Apple Music, Google Maps, Deezer, Waze, Google Music, Yandex Maps, Last FM, Soundcloud, Spotify); Moldcell TV+ OTT (până la 72 de canale TV + 21 canale HD și 4K); Tik-Tok, Telegram, 2 GB UE; YouTube.

Până la 4 opțiuni gratuite incluse în abonament
Mai mult, în funcție de abonamentul ales, primești o serie de opțiuni gratuite. Iar care vor fi acestea – tot tu decizi: M!XX 140: 2 opțiuni gratuite; M!XX 180: 3 opțiuni gratuite; M!XX 200: 4 opțiuni gratuite; M!XX 290: 4 opțiuni gratuite.

Cum e cu activarea și achitarea
Opțiunile pot fi activate, modificate sau dezactivate din aplicația my moldcell. Plata pentru opțiunile care implică o taxă lunară va fi efectuată lunar, la data de 1 a fiecărei luni, similar taxei de abonament. Taxa pentru opțiuni va fi reținută integral, indiferent de ziua activării, iar serviciul va fi oferit în întregime. Valabilitatea opțiunii este până la sfârșitul lunii, după care, la data de 1 a lunii următoare, opțiunea va fi reînnoită.

Pentru cine e disponibil noul Abonament M!XX
Noul abonament e deschis la conectare pentru orice doritor, fie portare, conectare nouă, trecere de la Cartelă sau de la abonamente Moldcell precedente. În plus, în funcție de statut, la conectare se oferă reducere la orice abonament, timp de 12 luni.

Cum poți conecta Abonament M!XX
Noul abonament e disponibil pentru conectare în orice magazin Moldcell sau online, pe eshop.moldcell.md. După conectare, activează în my moldcell opțiunile disponibile pentru abonamentul ales. Descoperă toate beneficiile noului M!XX și conectează-te chiar acum – aici.